365 days / 365 дни (2020)

Година: 2020
Държава: Полша
Режисьор: Барбара Биаловас, Томаш Мандес
В ролите: Бронислав Вроцлавски, Анна Мария Сиклуцка, Микеле Мороне, Отар Саралидзе, Магдалена Лампарска, Наташа Урбанска, Гражина Саполовска, Томаш Стокингер, Джани Паризи, Матеуш Ласовски, Агнешка Варчулска, Пржемислав Садовски, Михал Миколайчацк Хорон, Лукаш Дабровски, Рафал Иванюк, Реда Павел Хадад
Времетраене: 1 ч. 54 мин.

      365 дни е срок от точно една нормална календарна година, но главната героиня Лаура ще разбере, че може да бъдеи възможно най-дългото страдание. При това проблемите й произтичат от човека, когото последен би заподозряла във вършенето на нещо толкова жестоко, каквото е упражняването на насилие над любимия човек. Гаджето на Лаура е член на сицилианската мафия и по време на почивка в Сицилия, докато са заедно, я отвлича. Няма намерение изобщо да я освободи, а иска през тази въпросна година всячески да му доказва любовта си. Очевидно Антонио има сериозни психически проблеми и сега Лаура трябва обезателно да намери начин да се измъкне, защото във всеки един момент може да бъде ликвидирана.

      365 дни е още едно от новите предложения на киното за 2020-та година, което скоро би следвало да видим на голям екран в страната. Поне за момента не е обявена световната премиера на филма, а негов режисьор и сценарист е Барбара Биауолъс. Тя пише сценария в съавторство с нейн колега, но вероятно сама прави избора за изпълнителите на главните роли. Те не са толкова известни, но все пак са добре познати на публиката. Антонио е изигран от Майкъл Мур, а за персонажа на Лаура е избрана актрисата Ана Мария Силекуцка, нейната героиня работи като директор в отдел търговски продажби. Едва ли е предполагала, че ще й се наложи да прекарва като заложница живота си в компанията на човека, в когото е лудо влюбена и счита за любим.

Гледай на плеар OKR Гледай на плеар DROP Жанр: ДрамаГледано: 8884

IMDB: 3.9 / 10
365 days / 365 дни (2020)