Dangerous / Вълкът кожата си мени, но не и нрава (2021)

Режисьор : Дейвид Хакъл
В ролите : Скот Истууд, Кевин Дюранд, Фамке Янсен, Мел Гибсън, Брок Морган , Еманюъл Адо и др.
IMDB : Линк към IMDB
Държава : САЩ
Година : 2021
Времетраене : 99 мин.
Резюме : Рийд Форестър има трудна съдба. Бил е в армията и е пращан на мисии в горещи точки. Преживява войната, но заради ужасите, които се разиграват пред очите му, претърпява сериозни психически поражения. Ветеранът се е превърнал в истински социопат, който не понася другите и е фокусиран само върху себе си. Той пътува до отдалечен остров, за да разследва мистерията около смъртта на брат си, но скоро се сблъсква с повече, отколкото е очаквал.     

Вълкът кожата си мени, но не и нрава и това е точното описание на поне един от двамата главни герои в този нов филм за 2021-ва година. Може ли един социопат да се пребори със себе си и с околната обстановка и да научи повече за жестокото убийство на брат си? За целта той се отправя на пътешествие до отдалечен и потаен остров, където във всеки един момент има опасност за здравето му. Въпреки че се има за гадно и кораво копеле, и на него нервите му няма да издържат на моменти. Но какво ще прави при това положение и на кого да разчита, за да разплете случая?

      Вълкът кожата си мени, но не и нрава е често цитирана мисъл за хора с двулично и неприемливо поведение. Но във филма на Дейвид Хакъл това е нещо повече, а като режисьор той определено се доверява на доказали се във времето актьори. Имената на героите им на този етап не се съобщават на публиката, а Скот Истууд е само първата част от приятната изненада за феновете. Освен него, те ще могат за пореден път да видят в действие своя идол Мел Гибсън. Неговите филми Патриотът и Смело сърце са само малка част от до един превърналите се в шедьоври филми с него в главната роля. На пети ноември очакваме първата поява на филма на голям екран. Кристофър Борели е сценарист на този на моменти страховит екшън трилър.
Гледай на плеар FMO Гледай на плеар VOE Гледай на плеар STR Жанр: Екшън ТрилърГледано: 175

IMDB: 5.1 / 10
Dangerous / Вълкът кожата си мени, но не и нрава (2021)