Disney's A Goofy Movie / Гуфи (1995) BG AUDIO

В центъра на този пълнометражен анимационен филм на „Дисни” е тийнейджърът Макс, синът на Гуфи. Макс е ужасен от мисълта, че когато порасне ще стане смахнат като баща си.

Точно когато срамежливият Макс е събрал достатъчно смелост, за да покани своето момиче мечта Роксан на среща, Гуфи най-неочаквано заявява, че двамата трябва да прекарат малко време заедно като баща и син и отвежда Макс на почивка.

Точно преди да заминат, Макс казва на Роксан, че ще е в публиката на голям концерт, който ще бъде излъчен по телевизията. Гуфи тръгва към гората, за да ловува и да лови риба, а Макс обмисля как да стигнат до Ел Ей, защото се надява да се промъкне на концерта и да изпълни обещанието си към Роксан.

След края на последния учебен ден, Макс е решил да излезе с Роксана, една от най-забележителните момичета в училището. Но как можеш да изглеждаш готин, щом твоят баща е Гуфи? Тайно на концерт, в последния момент, на последните редове - ето така! Звучи добре, докато Мазур, отговорникът, не разбере. Гуфи разбрал за магариите на сина си(поне някои) и заключил, че единственото решение е да заведе сина си за риба както е правил неговия баща. Но той не знаел, че Макс най-после бил поканен от Роксана на абитуриентски купон и нямал никакво, ама никакво желание да ходи за риба с баща си...
Гледай Филма Жанр: Анимация Комедия Приключение Романс СемеенГледано: 133

IMDB: 7 / 10
Disney's A Goofy Movie / Гуфи (1995) BG AUDIO