Loki | Локи сезон 02 (2023)

Режисьор : Кейт Херън
В ролите : Том Хъдълстон, Оуен Уилсън, Ерика Колман, Джон Ливайн, Лушъс Бастон, Крис Брюстър, Кайли Флеминг, София Ди Мартино, Ричард И. Грант
IMDB : Линк към IMDB
TVMaze : Линк към TVMaze
Държава : САЩ
Година : 2023
Времетраене : 50 минути
Резюме : Локи е подсъдим за разбъркването на времевата линия на човечеството в нов сериал на „Марвел“. „Локи“ ще представи събитията, разиграли се след „Отмъстителите: Краят“, и трябва да тръгне в платформата на „Дисни +“ това лято.

Богът на хитростта и пакостите ще се изправи пред Органа за отклонение във времето, фиктивна бюрократична организация от комиксите на „Марвел“, която следи за всяко нарушение в хронологичната линия на времето. В „Отмъстителите: Краят“ зрителите видяха групата от супергерои неволно да отваря разклонение във времевата линия, в която Локи се скрива с Тесеракта още в първия „Отмъстителите“ от 2012 г. Сериалът ще се занимае тъкмо с историите на Локи след бягството му.

Синът на Один ще бъде принуден да работи с Органа за отклонение във времето, за да поправи нарушението в естествения ход на времето. В противен случай той ще бъде завинаги заличен от Вселената. В ролята на негов защитник пред Органа ще влезе Мобиус М. Мобиус (Оуен Уилсън), който е на мнение, че Локи заслужава изкупление. Това обаче не означава, че му има доверие.
Гледай епизод VOE 1 Гледай епизод VOE 2 Гледай епизод VOE 3 Гледай епизод VOE 4 Гледай епизод VOE 5 Гледай епизод VOE 6 Гледай епизод FMO 4 Гледай епизод FMO 5 Гледай епизод STR 3 Гледай епизод STR 4 Гледай епизод STR 5 Гледай епизод STR 6 Жанр: Екшън Приключение Приключенски Фантастика ФентъзиГледано: 1292

IMDB: 8.2 / 10
Loki | Локи сезон 02 (2023)