Police Academy 3: Back in Training / Полицейска Академия 3: Отново в академията (1986) BG AUDIO

Заради бюджетната криза в страната може да остане само едно действащо държавно полицейско училище и това ще е тази академия, която успее да подготви по-съвършени полицаи. Затова Махони, Хайтауър, Такълбери, Джоунс, Хукс и Калахан, водени от постоянно неориентирания командир Ласард, се мобилизират по най-смешния начин, за да защитят своята Алма матер.

Недопечените, нелепи цивилни смотаняци, които се дипломираха, за да се превърнат в недопечени, нелепи полицаи-смотаняци „продължават с добрия си, неприличен хумор" (Винсънт Канби, The New York Times) в третата част от шеметните си приключения. Заради бюджетната криза в страната може да остане само едно действащо държавно полицейско училище -- и това ще е тази академия, която успее да подготви по-съвършени полицаи.

Затова Махони (Стив Гутенберг), Хайтауър (Буба Смит), Такълбери (Дейвид Граф), Джоунс (Майкъл Уинслоу), Хукс (Марион Рамзи) и Калахан (Лесли Истърбрук) водени от постоянно неориентирания командир Ласард (Джордж Гейнс) - се мобилизират по най-смешния начин, за да защитят своята Алма матер. Имате право да запазите мълчание - но в крайна сметка ще виете от смях.
Гледай Филма Жанр: Комедия КриминаленГледано: 143

IMDB: 5.8 / 10
Police Academy 3: Back in Training / Полицейска Академия 3: Отново в академията (1986) BG AUDIO