Анимация

Жанрът анимационни филми със сигурност е един от най-популярните в световен мащаб. Техните сюжети обикновено разказват за забавни и понякога екстремни приключения, в които се забъркват главните герои. По традиция в голямата си част аудиторията на тези филми се състои предимно от децата. Много от родителите обаче също са почитатели на анимациите, тъй като с тях си припомнят щастливите години на детството. Всяка година излизат нови предложения, които децата очакват с нетърпение. Днес много от филмите в техния любим жанр са в 3Д размер, което прави анимацията още по-ефектна и зрелищна. Сред най-известните герои на жанра са Том и Джери, Бен Тен, Скуби ду и още много други. Макар че сега тези герои са поостарели, много хора помнят филмчетата с тяхно участие. Що се отнася до сегашните известни и култови анимационни продукции, заглавия като Ледена Епоха и Самолети са широко известни в целия свят. Те вече са набрали достатъчна популярност сред почитателите на анимационните продукции.

    Гледането на анимационни филми е неделима част от ежедневието на децата. Много от тях избират именно този начин за прекарване на свободното време. Филмите от жанра са за деца на различни възрасти, включително и за най-малките. Всички те обаче са с интересни и забавни сюжетни линии, а в повечето случаи главните герои са животни. Те мислят и разсъждават като хора, а в доста от филмчетата героите попадат и в напълно човешки ситуации. Това ги прави не само интересни и забавни, но така също и доста поучителни. В този жанр преобладават забавлението и приключенията, на които децата са почитатели. За тях няма нищо по-важно от това главните герои да се забъркват в приключения и да правят пакости, с каквито е заето тяхното ежедневие. Анимацията е жанр, който винаги може да предложи смислени и качествени продукции на своите почитатели. Други популярни заглавия от жанра са Спирит и Смърфовете, като и двата филма със сигурност имат фенове в различните държави по света. Наред със забавните и интересни сюжети, анимационните филми са популярни и със забавното си озвучаване. Репликите на главните герои често се четат от известни актьори, които майсторски преправят гласа си.

    Филмите от жанра анимация винаги са имали многохилядна аудитория, защото броят на децата е огромен. Независимо дали те са малки или вече по-големи, гледането на анимационни филми за тях е напълно нормално за ежедневието им. Впоследствие в игрите си те взимат не само имената на героите, но също така се опитват и да им подражават по поведение и маниери. Тъй като всяка година жанрът предлага нови и качествени предложения, трейлърите към предстоящите премиери на анимационните филми се гледат с огромен интерес от децата. Макар че много от тях все още не ходят на училище, те отлично знаят как да боравят с компютъра. Ето защо те намират трейлърите в Интернет и ги гледат в очакване да научат повече подробности относно сюжета на новия анимационен филм. В повечето случаи техните очаквания за интересна и качествена продукция се оправдават в най-пълна степен. Анимационните филми винаги са били много популярни и тази тенденция едва ли скоро ще се промени.