Разяреният бик 2 | The Bronx bull

Сценарист: Мартин Гуйгуй

                Режисьор: Мартин Гуйгуй

                В ролите: Джеймс Русо, Том Сайзмор, Рей Уайз, Наташа Хенстрич, Пол Сорвино, Джо Мантеня, Уилям Форсайт, Пенелъпи Ан Милър

 

   Във втората част на филма Разяреният бик главната роля този път се изпълнява от участващия в култовия екшън Скалата Уилям Форсайт. В предишния епизод основният персонаж на боксьора Джей Ла Мота бе поверен на Робърт де Ниро, който тогава успя да направи поредната си впечатляваща и вечно запомняща се роля в областта на киното. Сега в този епизод режисьорът и сценарист Мартин Гуйгуй отново ни представя Джей в типична за него светлина. Той, по всичко изглежда, за нищо на света не иска да промени начина си на живот. В резултат на това ежедневието му е пълно с много предизвикателства  и опасности, от които той изобщо не се страхува. Дали това ще продължава вечно или е време да настъпи промяна в Джей?

   Том Сайзмор и Наташа Хенстридж също взимат участие в култовата продукция, благодарение на която зрителите ще имат възможността да видят още моменти от напрегнатото и рисковано ежедневие на един изключителен боксьор от световна класа. Въпреки че Джей е добър в своята област, начинът му на живот е причина за непрекъснати скандали и противоречиви мнения за личността му. Какво ще се случи във втората част и дали Ла Мота няма да ни предложи нещо ново – някаква непозната до момента черта от характера си? За да разберат отговора на този и още много други въпроси, зрителите на всяка цена трябва да изгледат невероятната драма. Робърт де Ниро и Уилям Форсайт – двама страхотни актьори – влизат в един и същ персонаж. Без съмнение те са най-подходящи за ролята, ето защо изборът на режисьора може без колебания да се определи като много успешен. Разяреният бик 2 обещава да бъде също толкова интересен и вълнуващ, колкото първата част.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/razareniat-bik-2