50 към 1

Световна премиера: 21.03.2014

Сценарист: Джим Уилсън, Фейт Конрой

Режисьор: Джим Уилсън

В ролите: Дейвид Аткинсон, Уилям Дивайн, Крисчън Кейн, Скийт Улрих, Мадлин Дойч, Тод Лоу, Хюго Перез

Скийт Улрих е актьорът, нагърбен от режисьора Уилсън с главната роля в драмата 50 към 1. Продукцията е вдъхновена от действителни събития, поради което със сигурност ще бъде интересна и вълнуваща за зрителите. В основата на сюжета са четирима каубои от щата Ню Мексико. Тези каубои обаче не са от най-щастливите, защото късметът никога не е с тях и винаги им обръща гръб в най-трудните и решителни моменти. Дали тази тенденция ще продължи или все пак ще дойде денят на дълго чаканата промяна? Когато тази възможност се открива пред четиримата каубои, те се вкопчват в нея така, както удавникът би се хванал за всичко, което ще му позволи да се задържи на повърхността. Време е четиримата мъже да докажат, че могат да заслужат уважението на другите, при това напълно честно.

   Макар че никога не им върви, все пак именно техният състезателен кон успява да победи в надбягване останалите си конкуренти. Така той се класира за престижното състезание, което ще се проведе в щата Кентъки. Каубоите ще трябва да се изправят срещу едни от най-добрите състезатели в света, които за нищо на света не мислят да им предадат лесно победата. Ето защо за да я постигнат, те трябва да положат неимоверни усилия и воля. Как ще се справи с това четворката, която никога не може да разчита на късмета? Ще бъде ли това поредния техен провал или след края на състезанието те ще могат да се поздравят с победата? Те на всяка цена трябва да преодолеят всички свои досегашни страхове и съмнения. Единственото, което трябва да направят, е да повярват в собствените си възможности. Само така те ще постигнат победата и ще натрият носа на конкурентите, които ги считат за пълни и абсолютни аутсайдери. Ако спечелят това състезание, четиримата каубои не само ще счупят оковите на безкъсметието. Преди всичко те ще влязат в спортната история на Америка, където всеки заслужава своето място, особено когато спечели оспорвано състезание като това, което ще се проведе.

   50 към 1 ни представя истинската история на четирима мъже от Ню Мексико, които търсят своите петнайсет минути слава. Колкото и невероятно да звучи, всеки някога ги дочаква. Този момент не идва от само себе си или тогава, когато хората смятат, че са напълно подготвени за него. Вместо това той ги изненадва, като идва в най-трудните и често неподходящи моменти. Точно поради тази причина и четиримата каубои трябва да се стегнат, за да преодолеят своите страхове и съмнения. Когато настъпи денят на състезанието, те трябва да са концентрирани до краен предел и да мислят единствено за победата. Тя е по-близо, отколкото те дори могат да си представят. Затова заедно със своя кон ще участват в едно състезание, което може завинаги да промени техния живот. Спечелвайки надпреварата, четиримата автоматично се превръщат в емблематични за Америка спортисти, които ще оставят своите имена в историята.
Жанр: ДрамаГледано: 55

50 към 1