A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO

Сценарист: Скип Уудс

                Режисьор: Джон Мур

                В ролите: Себастиан Кох, Мери Елизабет Уинстед, Юлия Снигир, Амаури Ноласко, Коул Хаузър, Джей Кортни, Брус Уилис, Анна Сергеевна Вялицина

 

   Добре познатото на всички ченге Джон Маклейн отново се завръща, за да разбие поредната световна конспирация. Независимо че от първата му успешна акция срещу терористи вече са изминали почти три десетилетия, той пак ще ни демонстрира най-добрите си способности. Сюжетът на Умирай трудно: Денят настъпи ни отвежда в Русия, където Джон пристига с намерението да се срещне със своя син. Неговото име е Джак и двамата са прекалено отдалечени един от друг. Сега бащата е решен да оправи отношенията им и те да бъдат добри до края на живота им. Изненадите обаче тепърва предстоят и Маклейн старши скоро разбира с какво се занимава детето му. Оказва се, че той е агент под прикритие, който осигурява закрила на агент от правителството.

    На фона на корупцията и политическите интриги в Русия предстоят да се случат събития, необратими по характер. Ако не бъдат овладени навреме, последиците от конспирацията ще са пагубни в световен мащаб. На фронта сега застават баща и син, които по силата на обстоятелствата са принудени да си променят отношенията. Това е единственият възможен начин да се справят адекватно с кризисната ситуация и да спасят света от надвисналата опасност. Джей Кортни влиза в ролята на Джак Маклейн, който уверено следва баща си по пътя в професията. Изглежда и той като Джон не може да се оттърве от света на конспираторите, срещу които непрекъснато е принуден да се бори. Този сблъсък обаче ще бъде различен от всичко останало, което е преживял Маклейн старши по време на своята кариера като ченге. Животът на Комаров на всяка цена трябва да бъде спасен, защото ако той бъде премахнат, шансовете да се предотврати най-лошото намаляват значително. Настъпил ли е денят за раздаване на справедливост или той не е добър за умиране?

 

Гледай Филма Жанр: Екшън ТрилърГледано: 136

IMDB: 5.3 / 10
A Good Day to Die Hard / Умирай трудно: Денят настъпи (2013) BG AUDIO