And so it goes

Режисьор: Роб Райнър

                Сценарист: Майкъл Дъглас, Палома Гузман, Франсис Стернхаген, Стерлинг Джеринс, Йайа ДаКоста, Даян Кийтън, Дейвид Аарън Бейкър, Франки Вали, Анди Карл и др.

 

   Орен Литъл вече докосва с две ръце своето пенсиониране – от това го дели продажбата на само още един имот. Поне така си мисли той, но всичко се обръща с главата надолу. Когато неговият син, с когото изобщо не са в добри отношения, му се явява с дете, Орен изпада в меко казано деликатно положение. Той дори и не подозира за съществуването на тази своя внучка – поне за такава я представя синът му. Всъщност детето ще се окаже крайъгълният камък в живота на Орен, но по какъв начин ще го промени – добър или лош? Няма как да разберем отговора на този въпрос, без преди това да изгледаме до края невероятната комедия на Роб Райнър. Тя е с участието на един от най-добрите актьори на всички времена, като именно той се нагърбва с изпълнението на главната роля.

  Това е Майкъл Дъглас, който и този път остава верен на стила си и изобщо няма да разочарова своите почитатели. Дядо Орен не само ще се промени коренно покрай своята внучка, но ще навлезе и в отношения със своята съседка. Тя живее в отсрещния апартамент и има отлични познания и умения по гледането на малки деца. Въоражена с големи запаси от търпение и обич, съседката с лекота се справя с внучката на Орен, който не знае как да подхожда към нея. Очаква ни една от най-добрите и стойностни комедийни продукции за годината, в която преобладават и доста елементи на драмата и романтиката. Ще се стигне ли до сдобряване между баща и син, които от много години вече не са в добри отношения? Вероятно ще станем свидетели и на това, но първо трябва да почакаме. За продавача на имоти е също така много важно да се пенсионира, ето защо вероятно ще трябва да направи последната си успешна продажба.

Жанр: КомедияГледано: 51

And so it goes