Into the Storm / В окото на бурята (2014) BG AUDIO

В окото на бурята /Into the storm

                Премиера в България: 15.08.2014

                Световна премиера: 08.08.2014

                Сценарист: Саймън Буфой, Джон Суeтнам

                Режисьор: Стивън Куейл

                В ролите: Сара Уейн Келис, Арлен Ескарпета, Мат Уолш, Ричард Армитаж, Джереми Съмптер, Нейтън Крес, Скот Лорънс, Кайл Дейвис

Гари Морис е вдовец и баща на син. Когато той заедно с няколко свои приятели от гимназията изчезва, бащата има пълно основание да се тревожи. Причината не е в евентуално отвличане, а в опасно и смъртоносно торнадо. То нанася огромни материални щети в американския щат Оклахома – дали обаче ще има и човешки жертви? Научавайки за изчезването на сина си, Гари е твърдо решен да го спаси.

    За целта той се отправя на опасна спасителна мисия, която се ръководи от професионални преследвачи на бури. Разчитайки на техния огромен опит и знания как да се справят в подобна ситуация, Гари е твърдо решен да открие сина си и да го измъкне от окото на бурята, преди тя да се е разразила неконтролируемо. За родителя няма по-голям стимул от това да спаси сина си, но дали ще успее да го направи? Торнадото изглежда много силно и опасно и вероятността да има човешки жертви е повече от допустима. Рич Армитаж изпълнява главната роля на бащата, който отчаяно търси изчезналия си син в района на бушуващото торнадо. Как ще завърши тази спасителна мисия – с успех или пълен провал? Това ще  разберат всички зрители, но първо на всяка цена трябва да изгледат вълнуващия екшън с елементи на трилър В окото на бурята, който е динамичен и вълнуващ.

Гледай Филма Жанр: Екшън ТрилърГледано: 752

IMDB: 6 / 10
Into the Storm / В окото на бурята (2014) BG AUDIO