Jumanji: The Next Level / Джуманджи: Следващо ниво (2019)

Режисьор : Джейк Касдан
В ролите : Дуейн Джонсън, Джак Блек, Кевин Харт, Карън Гилън, Дани Де Вито, Дани Глоувър и др.
Държава : САЩ
Година : 2019
Времетраене : 123 минути
Аудио : Българско, Английско
Резюме : В „Джуманджи: Следващо ниво“ бандата се завръща, но играта се е променила. Когато тийнейджърите Бетани, Марта и Антъни, известен още като "Фридж", разбират, че Спенсър се е върнал сам в играта, те решават да отидат да го спасят, но са засмукани още преди да могат да изберат своите аватари. Веднъж в Джуманджи, те откриват, че нищо не е такова, каквото са очаквали да бъде.

Дядото на Спенсър е д-р Смолдър Брейвстоун. Неговият приятел Майло сега е Мууз, Фридж е професор Шели Оберон, а Бетани никъде не може да бъде намерена. Само Марта е същият герой - Руби Раундхаус. Когато откриват Бетани, се оказва, че нейният аватар е кон, язден от Алекс, когото срещнаха последния път, когато играха играта. Изглежда, че нещо се е объркало - и те смятат, че играта е повредена. Особено след като научават, че този път не всички ще я напуснат живи.      


Всяко следващо ниво на играта Джуманджи става все по-трудно и опасно за преодоляване, затова не е препоръчително да влизаме в приложението. Но когато Спенсър не само влиза, но и се изгубва из необятните лабиринти на джунглата, сега е ред на тримата му верни приятели от колежа отново да се впуснат в приключението. Работата е там, че сега Джуманджи е станал неколкократно по-силен и могъщ и владее джунглите до съвършенство, а последното, което иска, е неканени посетители да му се натрапват в личното пространство. Какво ще се случи, когато отново се срещнат очи в очи с най-страховития си враг? Време е отново да си спомним за екшъна, който сега има продължение, предвидено за другата седмица.

      Именно тогава – на 13-ти декември, филмът Следващо ниво тръгва официално по кината не само по света, но и за страната. Джейк Касдан е режисьор и сценарист на филма, който на моменти много напомня компютърна игра, но въпреки това е екшън в пълния смисъл на думата. А зрителите ще могат не само да се насладят на много битки и каскади, но и на изявите на любимите си актьори от киното. На първо място това е Дуейн Джонсън – Скалата, който вече е един от най-скъпо платените хора в Холивуд, а преди това се занимава активно с кеч. Дани де Вито и Кевин Харт също взимат участие във филма, който заприличва на истинско събиране на хора, жадни за екшън, кръв и раздаване на справедливост там, където се налага.

Гледай на плеар FMO Гледай на плеар VOE Гледай на плеар STR Жанр: Комедия Приключение Приключенски Фантастика ФентъзиГледано: 1238

IMDB: 6.9 / 10
Jumanji: The Next Level / Джуманджи: Следващо ниво (2019)