Jurassic World / Джурасик свят (2015) BG AUDIO

Сценарист: Колин Тревъроу, Аманда Силвър, Рик Джафа, Дерек Конъли

                Режисьор: Колин Тревъроу

                В ролите: Крис Прат, Кейти Макграт, Винсент Д'Онофрио, Лорън Лапкус, Омар Си, Б. Д. Уонг, Ирфан Кхан, Ник Робинсън, Тай Симпкинс, Джейк Джонсън, Джуди Гриър, Брайс Далас Хауърд

 

  Джурасик свят несъмнено е една от най-добрите продукции, създавани в жанра фантастични филми. Със сигурност повечето представители на зрителската аудитория са гледали Джурасик парк, но този филм ще надмине и най-смелите им очаквания. Основната заслуга за това е на режисьора Колин Тревъроу, който междувременно е отговорен и за написването на сценария. Така той ни отвежда в един свят, където на сцената излизат динозаврите. Те обаче няма да бъдат като тези, които са добре познати на всички. Действието в този невероятен филм се развива цели две десетилетия по-късно, ето защо през този период от време неизбежно са настъпили много промени. Въпросът е в каква насока са те и няма ли да се окажат пагубни.

   Саймън Масрани е човек, който притежава изключително мощна корпорация. Със своите милиони долари той не се колебае да построи парк, който да бъде уникален по рода си и да предлага на хората атрактивни забавления. По собствените му думи неговата цел е да даде на хората такова забавление, което те никога няма да забравят. Масрани дори не подозира колко е бил прав, когато изрича тези думи.. На печално известния остров Нублар се издига парк, който коренно ще промени и застраши живота на цялото човечество. Крис Прат и Ирфан Кхан са двамата актьори, които изпълняват главните роли във филма. Индиецът е в персонажа на милиардера, докато Прат влиза в ролята на Оуен. Това е служителят, който ще извършва експерименти. Ако тези опити обаче се окажат неуспешни или по време на изпълнението им бъде допусната грешка, ще се намери ли някой, който да поеме отговорност и да намери сили да опрaви нещата? Предстои ни да разберем отговорите на тези въпроси.

Гледай Филма Жанр: Екшън Научна-фантастика Приключение ТрилърГледано: 82

IMDB: 6.7 / 10
Jurassic World / Джурасик свят (2015) BG AUDIO