Make Your Move / Действай (2013)

Сценарист: Дюн Адлер

                Режисьор: Дюн Адлер

                В ролите: Рик Гонзалес, Изабела Мико, Уесли Джонатан, Уил Юн Лий, Дерек Хуа, Боа, Джеферсън Браун, Мики Исикава, Майкъл Мандо, Дан Лория

 

    Дони и Айя са имената на двамата главни герои в драматичния филм с доста елементи на мюзикъл Действай 3Д. Сюжетът ни запознава със света на певица и танцьор, ролите на които се изпълняват съответно от Боа Кун и Дерек Хоу. Те се оказват в центъра на заплетен и сложен конфликт, в който основните действащи лица се оказват собствените им братя. И двамата притежават танцови клубове, които се намират под земята. Във всеки един от двата клуба вероятно се провеждат уроци по танци и други състезания с танцувално-музикален характер. Въпросът сега е кой от двамата братя ще излезе по-добър професионалист и с по-добри умения. Именно професионалните интереси и огромната конкуренция са причините за възникналия конфликт между двамата, който на всяка цена трябва да бъде овладян навреме, преди нещата да станат по-сериозни.

    Всички, които са гледали В ритъма на танца и Запази последния танц, със сигурност могат да добият представа относно сюжета на този филм. За танцьорът и певицата става изключително трудно да балансират в своите кариери и лични животи.Нещо повече, в резултат на възникналия между братята им конфликт, на карта са заложени собствените им близки отношения. Ето защо е важно колкото се може по-скоро да се намери решение на конфликта, който все повече се задълбочава. Как ще се справят с това предизвикателство двамата главни герои и дали ще съумеят да сдобрят скаралите се професионалисти,ще разберат всички, които изгледат невероятния и драматичен мюзикъл Действай 3Д. Благодарение на интересния сюжет и страхотните танци, този филм със сигурност ще се стори интересен и забавен на зрителската аудитория. Тя ще има възможността да проследи целия конфликт между съдържателите на намиращите се под земята два танцови клуба. Кой ще излезе победител от конфликта и каква е ролята на танцьора и певицата – това ще разберем тепърва.

Гледай Филма Жанр: МузикаГледано: 148

IMDB: 5.8 / 10
Make Your Move / Действай (2013)