Night at the Museum: Secret of the Tomb / Нощ в музея: Тайната на гробницата (2014) BG AUDIO

Сценарист: Томас Ленън, Дейвид Гийон

Режисьор: Шон Леви

В ролите: Дан Стивънс, Робин Уилямс, Стив Куган, Скайлър Джисондо, Патрик Галахар, Мики Руни, Рейчъл Харис, Рики Джарвис, Оуен Уилсън, Бен Стилър, Ребел Уилсън, Рами Малек, Бен Кингсли, Дик Ван Дайк

Оператор: Гийермо Наваро

   Twentieth Century Fox представя продукция на 21 Laps/1492 Pictures, филм на Шон Леви "Нощ в музея: Тайната на гробницата". С участието на Бен Стилър, Робин Уилямс, Оуен Уилсън, Дан Стивънс и Бен Кингсли. Костюмите са дело на Марлин Стюарт, ръководител на визуалните ефекти е Ерик Неш. Музиката е написана от Алън Силвестри, монтажист е Дийн Цимерман, художник Мартин Уайст, а оператор е Гийермо Наваро. Изпълнителни продуценти са Мери Маклаглън, Джош Маклаглън, Дан Ливайн, Дейвид Гион, Майкъл Ханделман и Майкъл Барнатън. Продуценти са Крис Калъмбъс и Марк Радклиф по мотиви от героите, създадени от Томас Ленън § Робърт Бин Гарант и Дейвид Гион § Майкъл Ханделман. Сценаристи са Дейвид Гион § Майкъл Ханделман, а продуцент и режисьор е Шон Леви.

   Когато експонатите в Природонаучния музей в Ню Йорк, които оживяват всяка нощ, започват да се държат странно, получилият наскоро повишение Лари трябва да разберете какви са причините. Магическата плочка, която вдъхва живот на създанията е започнала да се разпада и единственият шанс е да бъде реставрирана в Британския музей. Лари е готов на всичко, за да спаси своето „музейно семейство" и заедно със сина си Ник и част от експонатите, заминава от Ню Йорк за Лондон, за да открият тайната на плочката. Пригответе се за най-дивото приключение и се потопете в атмосферата на най-величествените музеи по света, където чудните експонати и световната история оживяват. За трети пореден път Лари Дейли (Бен Стилър) се впуска в епично пътуване заедно с познатите любими и нови герои, за да спаси магията на музея, преди да е загубена завинаги.

 

Гледай Филма Жанр: Приключение Комедия Фентъзи СемеенГледано: 95

IMDB: 6.2 / 10
Night at the Museum: Secret of the Tomb / Нощ в музея: Тайната на гробницата (2014) BG AUDIO