Световна премиера: 24.10.2014

                Сценарист: Жулиет Сноудън, Стайлс Уайт

                Режисьор: Стайлс Уайт

                В ролите: Оливия Кук, Робин Лайвли, Дъглас Смит, Матю Сетъл , Дарън Кагасоф, Ана Кото, Бянка А. Сантос, Вивис Кортес, Шели Хениг

 

   В култовия хорър на Стайлс Уайт сюжетната линия се върти около приключенията на главните герои. Какви обаче ще са те и по какъв начин ще им се отразят в личен план? Отговорът на този въпрос ще се разбере единствено от онази част от зрителската аудитория, която изгледа до края един от най-добрите филми за настоящата 2014-та година. Възможно ли е те да се сблъскат с тайни и мистични сили от отвъдното, за чието съществуване едва ли някой предполага? Дори и да има предположения за тяхното съществуване, много хора не са склонни искрено да вярват в тях. Този филм е своеобразен разказ не само за отвъдния свят, с който често може да се установят контакти. Преди всичко това е продукция за връзките между Земята и други измерения.

   Всъщност заглавието на хитовата продукция носи името на прочутата дъска, която служи за провеждането на спиритични сеанси. Тя се състои от цифри, букви и други сложни символи. Всеки един от тях носи свое собствено скрито послание към хората. Дали те ще ги разберат и ако това наистина стане, какви биха могли да бъдат евентуалните последици? Смята се, че тези символи са в състояние да отговарят на различни въпроси от всякакъв характер. Независимо дали той е интимен или прекалено личен, всеки може да научи това, което иска. Друго предание за прочутата дъска гласи, че с нейното използване е напълно възможно осъществяването на контакт с отвъдния свят. Вярно ли е всичко това и ще го разберат ли героите във филма? Несъмнено на тях им предстои едно приключение, което може да бъде едновременно страшно и вълнуващо. Каквото и да стане, тази дъска ще бъде главният виновник за случилите се събития. И така, кой е готов да установи контакт с отвъдния свят?

 Още филми: http://onlain-filmi.com/Ouija