Paranormal Activity: The Marked Ones / Паранормална активност: Белязаните (2014)

Световна премиера: 03.01.2014

                Сценарист: Кристофър Б. Лъндън

                Режисьор: Кристофър Б. Лъндън

                В ролите: Моли Ефраим, Кимбърли Ейбълс Джиндра, Ричърд Кебрал, Карлос Пратс, Дейвид Фернандез, Хорхе Диаз, Еди Дж. Фернандез, Ектор Луис Бустаманте

 

   Когато група момчета и момичета се събират на купон, никой не предполага, че с това ще се сложи началото на поредица от събития, които завинаги ще променят техните животи. Всъщност става ясно, че над апартамента, в който празнуват младежите, е живяла жена. Тя обаче загива при неизяснени обстоятелства с доста потаен характер. Това изобщо не стряска младежите,  а по-скоро пробужда тяхното любопитство. Ето защо няколко от момчетата на другия ден решават да влязат в апартамента, въоражени единствено с видео камера. Те искат да заснемат неща, които евентуално биха им подсказали нещо за смъртта на жената. Жилището обаче се оказва пълно с неща, повечето от които са свързани по различни начини с черни магии. Също така в големи количества има и кашони, пълни с видео касети.

    На другия ден едно от момчетата, чието име е Джеси, открива, че по ръката му ясно личат следи от ухапване. За него и останалите обаче е трудно да проумеят истината поради простата причина, че нямат какъвто и да било спомен за подобен инцидент. Раните обаче са факт, а те ще поставят началото на изпитания за младите хора, които не всеки е в състояние да преодолее. Те ще се окажат изправени пред страх и ужаси, защото са белязани. Коя е злокобната сила, която ги тласка към гибел и възможно ли е в основата на всичко да стои жената, която върши злини от отвъдното? Няма как да разберем отговорите на този и още много други въпроси, без преди това да изгледаме докрай невероятната мистерия Белязаните. В нея група младежи просто се събират за парти, след което обаче техният живот никога повече няма да е този, който са водили преди да влязат в апартамента на починалата жена.

 

Гледай Филма Жанр: Ужаси ТрилърГледано: 170

IMDB: 5.4 / 10
Paranormal Activity: The Marked Ones / Паранормална активност: Белязаните (2014)