Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO


                Сценарист: Хавиер Гълион

                Режисьор: Денис Вилньов

                В ролите: Джейн Мофат, Сара Гадон, Изабела Роселини, Мелани Лоран ,Джейк Джиленхол Стивън Р. Харт, Джошуа Пиис, Тим Пост, Лори Мердок

 

    Джиленхол и Росалини си партнират във вълнуващия трилър на режисьора Денис Вилньов, озаглавен Враг. Името на главния герой е Адам Бел. Въпреки че е млад и много обещаващ професор по история, за него настъпват трудни времена. Той постепенно губи всякакъв интерес и желание за живот, като пренебрегва дори най-хубавите неща от съществуването си. Сред тях е и красивата му приятелка Мери, която се превръща в обект на апатия и незаинтересованост от негова страна. Каква е причината за това поведение на младия учен, който на пръв поглед няма от какво да се оплаква? Възможно ли е това да е естественото развитие на нещата, за които той обаче все още няма никаква представа? Тези въпроси със сигурност вълнуват зрителската аудитория.

    След години Адам гледа игрален филм, препоръчан му от негов колега на работното място. Докато продукцията е в разгара си, професорът прави изненадващо и без съмнение едновременно с това шокиращо откритие. Един от персонажите се оказва негов точен двойник, идентичен във всяко едно отношение. След като вижда случващото се на екрана, Адам е твърдо решен да промени нещата и да не ги остави така. Ето защо той си поставя за цел на всяка цена да открие човека, който удивително прилича на него. Каква ще бъде срещата между двамата и ще им донесе ли положителни емоции? Когато тя става факт, животът им се преплита по сложен и необратим начин. Усилията на младия професор да намери двойника си се увенчават с успех, след като той го търси на няколко основни места. Сега обаче, когато най-после застават очи в очи, е време да се случи нещо. Дали именно двойникът не е причина за положението, в което се намира историкът? Той ли е причината за проявяваната от него незаинтересованост дори и към красивата му приятелка? Всички тези отговори ще научат зрителите, но първо на всяка цена трябва да изгледат продукцията с участието на Джиленхол.

 

Гледай онлайн Жанр: Драма Криминален ТрилърГледано: 12

IMDB: 6.5 / 10
Sleeping with the Enemy / Врагът в моето легло (1991) BG AUDIO