Taken 3 / Твърде лично 3 (2014) BG AUDIO

Сценарист: Робърт Марк Кеймън, Люк Бесон
Режисьор: Оливие Мегатон
В ролите: Джон Грийс, Дилан Бруно, Ал Сапиенца, Лиланд Орсер, Дъгрей Скот, Сам Спрюъл, Форест Уитакър, Маги Грейс, Фамке Янсен, Лиам Нийсън, Дон Харви

 

   Брайън Милс приема твърде лично всички лоши неща, които други се опитват да направят с членовете на семейството му. В последната част от страхотната трилогия Милс отново ще трябва да демонстрира уменията, които е придобил по време на службата си като агент на разузнаването. Този път той не успява да предотврати навреме най-лошото – съпругата му става жертва на убийство. Но това изобщо не е най-сериозният проблем за Милс. Обвинен в извършването на престъплението е самият той, ето защо за него трудната част от играта тепърва започва. Не му остава нищо друго, освен да се опита да изчисти името си, но за целта първо трябва да намери истинския извършител на убийството. Времето не тече в негова полза, ето защо бързите и адекватни действия са повече от наложителни. Как ще завърши всичко в тази последна битка на Милс?

  Бойните и знакови умения са единственото, на което той може да се осланя. Съдбата изглежда му има зъб, защото във всички най-трудни моменти от живота си Милс трябва да разчита само на себе си. В предишните две части той съумя да спаси дъщеря си и двамата със съпругата му. Сега, когато най-обичаният и скъп човек вече го няма, виновникът трябва да получи полагащото се отмъщение. Познавайки отлично стила на Милс, сега очакванията ни са да видим едно страхотно преследване, в което опасностите и рисковете дебнат зад всеки ъгъл. Може ли някой да спре разгневеният бивш агент – едва ли.. Ето защо е по-добре да не му се изпречва никой, тъй като има огромна вероятност да изгуби живота си. Твърде лично 3 е с участието и на още една знакова актьорска фигура освен Нийсън – Форест Уитакър.

Гледай Филма Жанр: Трилър ЕкшънГледано: 1003

IMDB: 6.2 / 10
Taken 3 / Твърде лично 3 (2014) BG AUDIO