The Best of Me / Най-доброто в мен (2014) BG AUDIO

Премиера в България: 17.10.2014

                Световна премиера: 17.08.2014

                Сценарист: Дж. Милс Гудло, Уил Фетърс, Майкъл Хофма

                Режисьор: Майкъл Хофман

                В ролите: Мишел Монаган, Джон Тени, Каролайн Гудол, Скайлър Фиск, Люк Брайси, Джералд Макрейни, Лиана Либерато, Джеймс Марсдън, Иън Нелсън, Себастиян Аркелъс

   Една изпепеляваща и страстна любов е в основата на сюжета на драмата Най-доброто в мен. Тя пламва между Доусън и Аманда още докато те са ученици през далечната 1984 година. Още при първата им среща привличането е толкова силно, че нищо не изглежда в състояние да ги раздели. До известен момент всичко е много хубаво за двамата, но точно тогава богатото семейство на момичето решава да се намеси. Така любовта им е временно прекъсната.

   Цели двадесет години по-късно двамата се завръщат в родния си град и отново се срещат. Независимо от факта, че през цялото това време всеки има собствен живот, нито един от двамата не може да се похвали с пълно щастие. За сметка на това обаче едно нещо изобщо не се е променило – това е силната взаимна любов, която двамата изпитват един към друг. Дали сега те ще имат сили да я запазят, след като веднъж вече са усетили горчивия вкус на принудителната раздяла? В този невероятен филм зрителите ще станат съпричастни на преживяванията на двамата герои, които след цели две десетилетия отново имат шанса да бъдат щастливи заедно. Това е несъмнено шанс, който ако бъде изпуснат, едва ли някога ще се повтори. На какво е готов всеки, когато обича силно?

 

Гледай Филма Жанр: Драма РомансГледано: 101

IMDB: 7.5 / 10
The Best of Me / Най-доброто в мен (2014) BG AUDIO