The Prince / Принцът (2014) BG AUDIO

Режиьсор: Брайън А. Милър

                В ролите: жейсън Патрик, Джон Кюсак, Брус Уилис, 50 Cent, Джесика Лаундес, Джонатан Шек, Тара Холт, Джиа Мантеня, Джонатан Шаек, Рейн, Кортни Би Търк и др.

 

   Брус Уилис винаги се е отличавал със запомнящи се роли в киното. Настоящата му във филма Принцът не прави изключение и отново ни го показва в пълния му блясък. Неговият герой е бивш престъпник, който след дълги и сложни перипетии е успял да излезе от средите на бандитите. Сега единственото, което иска, е да изживее спокойно и без напрежение остатъка от своя живот. Дали такава възможност ще му се отдаде или вместо това го очаква неприятна изненада? Това ще разберат всички членове на зрителската аудитория, които останат до края с героя на Уилис и бъдат свиделите на приключенията му. Независимо дали ни се иска или не, понякога животът поднася изненади без да ни подготвя. Точно това се случва на бившия престъпник и той няма никакво време за губене.

    Когато собствената дъщеря на Принца е отвлечена, само той е в състояние да си я върне обратно. Ситуацията за него обаче се усложнява драстично поради едно непредвидено обстоятелство. Похитителят, който държи дъщеря му в плен, се оказва стар познайник на Уилис от времето, когато той все още е бил престъпник. Така по стечение на обстоятелствата един срещу друг се изправят двама стари приятели, които вече са врагове от дистанцията на времето. Бащата е принуден да си припомни най-доброто, което е научил през годините и да го приложи на практика. Ако не е в състояние да се справи с положението, едва ли някога ще види детето си живо. Има ли по-голям стимул за героя на Уилис? Не, и той на всяка цена е решен да въздаде така необходимата и желана справедливост. Никой не може да му помогне, но и той самият няма нужда от помощ. Отговорността за спасяването на дъщеря му от лапите на похитителя пада изцяло върху него.

Гледай Филма Жанр: Трилър ЕкшънГледано: 50

IMDB: 4.9 / 10
The Prince / Принцът (2014) BG AUDIO