The Two Faces of January / Двете лица на януари (2014) BG AUDIO

Режисьор: Хосеин Амини

                В ролите: Игит Йозшенер, Виго Мортенсен, Кирстен Дънст, Оскар Айзък, Промитеас Алиферопулос, Дейзи Бевън, Никос Мавракис, Сократ Алафоуцос

 

   Могат ли трима души да се намират на различни места и да очакват нещо решаващо да се случи? Съдейки по сценария на филма на режисьора Хюсеин Амини Двете лица на януари, подобно нещо вече се е случило. В два хотела – единият евтин, другият луксозен – се намират двама мъже. Единият е Райдъл Кийнър, който се намира в евтиния хотел и чака. Това обаче се отнася и за Честър Макфаланд, само че той е в напрегнато очакване в скъпия хотел. За съпругата на Честър Колет също предстоят трудни и тежки изпитания. Красавицата обаче дори и не подозира за това, но и тя като останалите чака. Когато някой потупа Честър по рамото, това би означавало край за неговите непрестанни измами. Какво ще се случи и кога ще свърши напрегнатото очакване?

   След като в луксозния хотел се стига до тежък инцидент, и за тримата настава време да бягат. Те са не само преследвани от закона и полицията, а имат и друг сериозен стимул да се измъкнат невредими. Това е общата омраза, а тя може да бъде фактор с огромно значение. Тримата герои така или иначе вече са забъркани в неприятности, ето защо е повече от жизнено важно на всяка цена да се измъкнат. Кога ще завърши всичко за тях и най-важното – по какъв начин? Дългото очакване най-после завършва, но сега е време да се предприемат най-решителните действия. Колет – жената на Честър – се оказва замесена, но дали ще успее да се съвземе от изненадата, когато открива това? Факт е, че тя няма особено голям избор и единственото, което остава, е да се присъедини към двамата бегълци. Обръчът около тях постепенно се затяга и е твърде вероятно да бъдат хванати в капан, който ще щракне здраво, без да им позволи да се измъкнат.

Гледай Филма Жанр: ТрилърГледано: 114

IMDB: 5.8 / 10
The Two Faces of January / Двете лица на януари (2014) BG AUDIO