White Bird in a Blizzard / Бяла птица във виелица (2014)

Световна премиера: 20.01.2014

                Сценарист: Грег Араки

                Режисьор: Грег Араки

                В ролите: Шерил Лий, Дейл Дики, Шайло Фернандез, Томас Джейн, Кристофър Мелони, Габури Садиб, Анджела Басет, Ева Грийн, Шайлийн Уудли, Бренда Ко, Джейкъб Артист

 

   Младото момиче Кат е като всички останали тийнейджъри на своята възраст. Тя е приета в колеж, където да следва висше образование и слуша песните на Депеш Мод. Освен това се събира с добра приятелска компания и въобще прави всички неща, които хората по света правят на нейната възраст. Преди всичко момичето не се колебае да подлага на сериозна критика родителите си. Това е качество, което малко хора притежават. Животът на момичето тече напълно нормално, докато един ден се случва събитие, еднакво потресаващо и загадъчно. То ще преобърне живота на Кат на сто и осемдесет градуса и сега тя ще се окаже на ръба на пропаст, в която при падане едва ли има шанс да се измъкне.

   Всъщност точно когато е на път да стане гадже с момчето, живеещо в отсрещната къща, момичето разбира, че нейната майка е изчезнала. При това тя го е направила по незнайни причини и не е оставила бележка или някаква друга следа, която да насочи към нея. Сега бащата на Кат и тя полагат всички усилия, за да продължат да водят досегашния си живот, въпреки че това е много трудно. Все пак изобщо не е лесно да се живее нормално при положение, че е изчезнал единият от родителите. След години, когато по всичко изглежда, че семейството се е примирило с изчезването, Кaт започва да вижда в съзнaнието си различни образи на своята майка. Именно това става основната причина интересът към изчезването да се поднови с пълна сила. Дали виденията няма да помогнат на Кат да намери един от най-скъпите и важни хора в нейния живот?

               

Гледай Филма Жанр: Трилър ДрамаГледано: 100

IMDB: 6.2 / 10
White Bird in a Blizzard / Бяла птица във виелица (2014)