Wrong Turn 6: Last Resort / Погрешен завой 6 (2014)

Режисьор: Valeri Milev

                В ролите: Sadie Katz, Anthony Ilott, Aqueela Zoll, Rollo Skinner, Billy Ashworth, Roxanne Pallett, Chris Jarvis, Radoslav Parvanov, Asen Asenov, Harry Belcher, Rhys Coiro, Luke Cousins, Joe Gaminara, Danko Jordanov, Josie Kidd

 

   Погрешен завой е продукция, която е добре позната на всички зрители. Настоящият епизод е общо шести от култовата хорър поредица, като и този път сюжетът ще бъде много вълнуващ и интересен. В света на ужасите оцеляването е не само трудно – понякога подобно нещо е невъзможно. За тези хора обаче, които се озоват в подобна ситуация, инстинктът за самосъхранение винаги взима връх. Дали Дани и неговите приятели ще имат късмета да се завърнат живи от едно пътуване, което изобщо не предвещава изживяването на подобен ужас? Едно е абсолютно сигурно – ако те не успеят да се справят със ситуацията, няма кой да им помогне. В още по-трудна ситуация ще се окаже самият Дани, на когото предстои да направи най-важния избор в живота си.

   Той е повикан за получаването на наследство в един малък курорт, намиращ се дълбоко в Западна Вирджиня и по-конкретно – в планините. Там наистина се намира семeйството да Дани, но той изобщо не си спомня за тях. Щом вече е пристигнал, той трябва да разбере как стоят нещата. Скоро обаче момчето ще осъзнае, че семейството му по нищо не прилича на членовете на всички останали фамилии по света. В резултат на множеството перипетии и ужасяващи неща Дани ще трябва да избира между семейството си и своите приятели.С този избор не трябва да се избързва, защото той може да има фатални последици. От друга страна времето не тече в негова полза – дали това няма да го принуди да реши в последния момент или пък да се довери на своята интуиция? Това ще разберем единствено ако изгледаме филма до края.

Гледай Филма Жанр: УжасиГледано: 321

IMDB: 5.4 / 10
Wrong Turn 6: Last Resort / Погрешен завой 6 (2014)