X-Men: The Last Stand / Х-Мен: Последният сблъсък (2006) BG AUDIO

Сценарист: Джефри Начманоф, Джордж Нолфи, Андрю Науър

                Режисьор: Ким Джи-Ун

            В ролите: Питър Стормеър, Хари Дийн Стантън, Луис Гузмън, Джон Патрик Амедори, Зак Гилфорд, Родриго Санторо, Дженезис Родригез, Арнолд Шварценегер, Форест Уитакър, Джони Ноксвил

 

                Невероятният Арнолд Шварценегер отново излиза на сцената, за да зарадва почитателите си с култова роля в екшъна Последната битка. Към настоящия момент героят на Терминатора работи като граничен шериф в пустинята. Работата му изглежда сравнително спокойна, но много скоро нещата ще се променят напълно. Когато става ясно, че опасен нарко бос е успял да избяга по време на размяна на престъпници и се насочва към града на шерифа, той задължително трябва да го спре. Ето защо на помощ идват полицаи и агенти на ФБР, което почти сигурно означава успешна акция срещу бандита. Дали обаче той ще бъде хванат толкова лесно – все пак пътува сам и е срещу толкова много хора? Поне така разсъждават Рей и останалите.

                Мъжът изобщо не пътува сам, а вместо това е придружаван от голям брой въоражени до зъби мъже. Освен това се придвижва в напълно бронирана кола, при това със заложник в нея. Ето защо задачата на шерифа изведнъж се оказва много трудна и почти невъзможна за изпълнение. За да се справят със силите на врага, агентите ще трябва да се мобилизират до краен предел. Какво ще се случи в момента, когато бандитът наближи града? Той в никакъв случай не трябва да премине границата с Мексико, защото в другата държава ще се намира в пълна безопасност. Може ли обаче да се намери противодействие на голям брой мъже, които имат само едно намерение – да осигурят безпроблемното бягство на шефа си. За да го постигнат, те няма да се поколебаят да убият всеки, дръзнал да им се изпречи на пътя. За Шварценегер и компания предстои епична битка, в която шпаги ще кръстосат силите на доброто и злото. Престъпници и полицаи ще използват всички средства, за да постигнат победата.

Гледай Филма Жанр: Приключение Екшън Научна-фантастика ТрилърГледано: 129

IMDB: 6.4 / 10
X-Men: The Last Stand / Х-Мен: Последният сблъсък (2006) BG AUDIO