Анабел

Световна премиера: 03.10.2014

                Сценарист: Гари Дауберман

                Режисьор: Джон Р. Леонети

                В ролите: Алфре Удърт, Уорд Хортон, Брайън Хауи, Ерик Ладин, Анабел Уолис, Тони Амендола, Мишел Романо, Габриел Бейтман, Шайло Нелсън, Тереза Лин О'Тул
Оператор: Джеймс Книйст

 

   Животът на Миа и Джон Форм завинаги се променя и причината за това е една кукла. Тя по принцип стои в един музей в Кънектикът. Единственият посетител на мястото е свещеник, който я посещава през определен период от време. Нейното име е Анабел, но тя съвсем не е като обикновените кукли, които се продават в магазините. Тя попада в полезрението на Джон, който решава, че това ще е чудесен подарък за неговата съпруга. Куклата носи сватбена рокля, което я кара да изглежда изключително красива. Джон обаче не знае, че с тази покупка се слага началото на кошмар, събуждането от който ще продължи дълго време.. а има вероятност и да няма никакво събуждане.

   Миа е бременна, но това не означава, че двамата ще имат единствено поводи за радост. Така една вечер в дома на съпрузите внезапно нахлуват членове на жесток култ, който по неописуем начин причинява своите жестокости. Наред с кървищата и страха обаче, те оставят на семейство Форм един още по-ужасен и страховит спомен. Той никога няма да напусне техния дом, защото прераства в истинско и злокобно проклятие. Едва след посещението на членовете на култа в дома на Джон и Миа става ясна мощта на куклата Анабел. Тя е прокълната и много опасна, в резултат на което животите на двамата непрекъснато се намират в опасност. Може ли нещо да спре тази необикновена кукла, която иначе изглежда изключително красива в своята булчинска рокля. Ако Джон и Миа някога са разсъждавали за това как изглежда ада, той е само бегла сянка на това, на което ги подлага куклата. Ще завърши ли всичко благополучно за тях или пък те никога няма да изпитат повече щастието на брачния съвместен живот?

Жанр: УжасиГледано: 486

Анабел