Ангели в Стардъст

Световна премиера: 21.02.2014

                Сценарист: Уилям Робърт Кари

                Режисьор: Уилям Робърт Кари

                В ролите: Алисия Силвърстоун,Били Бърк, Аманда Джой Микалка, Чандлър Меси, Жанета Арнет , Амелия Роуз Блейър, Майкъл Спиърс

 

   Животът на младото момиче Вали Сю е в центъра на сюжетната линия на комедията с елементи на драма Ангели в Стардъст. Режисьор и сценарист на филма е Уилям Робърт Кари, а сред имената на актьорския състав се открояват имената на Алисия Силвърстоун и Били Кърк. Момичето следва своята заветна цел и е готова на всичко да я осъществи. Тя се състои в това да напусне родното си малко градче и да потърси щастието си на друго и значително по-интересно място. Скоро обаче нещата ще се променят напълно и това ще постави на сериозно изпитание осъществяването на плановете на младото момиче. Тя се оказва замесена в престъпната схема на двама мъже, но дали все още има време нещата да се оправят?

    Майката на Вали Сю е изключително безотговорна и се казва Тами. Момичето обаче се старае всеки ден да поддържа добри отношения с нея, както и с Каубоя. Това е приятелят на момичето, който е въображаем. Франсин и Лорета са двете най-добри приятелки на момичето, с които тя също поддържа добри отношения. Местната атракция в малкия град е авто киното, което в продължение на дълги години успешно е забавлявало голяма част от местното население. Сега обаче то не работи, но какво е общото между него и намеренията на Вали? Тя непрекъснато продължава да крои планове за това как да напусне родния град, който, по всичко изглежда, не може да предложи интересни и вълнуващи преживявания? И докато всичко все пак върви наред, то забъркването в престъпната схема на двамата мъже ще се окаже повратен момент в живота на Вали. Сега тя трябва да намери начин възможно най-бързо да се измъкне от ситуацията, защото в противен случай може никога да не види заветната си мечта осъществена.

 

Жанр: Комедия ДрамаГледано: 92

Ангели в Стардъст