Аномалията | The anomaly

Режисьор: Ноел Кларк

                Сценарист: Ноел Кларк

                В ролите: Брайън Кокс, Ноел Кларк, Иън Сомърхолдър,  Алексис Нап, Люк Хемсуърт, Майкъл Биспинг, Ниъл Грег Фултън, Али Кук, Арт Паркинсън

 

   Криминалните трилъри се отличават не само с динамичен и напрегнат сюжет, но също така и с много мистериозни аспекти. Именно на това е заложил Ноел Кларк в своя филм Аномалията. Освен че е отговорен за режисирането и сценария на продукцията, Кларк изпълнява и главна роля в нея. Брайън Кокс пък ще бъде един от неговите екранни партньори, а целият състав се отличава с великолепна игра. Това позволява не само точното влизане под кожата на всеки отделен герой, но също така и пресъздаване в пълна степен на всички преживявания. През какво ще премине главният герой, който много скоро ще открие, че е попаднал в голяма беда? Това обаче изобщо не е най-лошото – то тепърва предстои. Никой не може да му помогне, затова той трябва да разчита единствено на себе си.

   Когато се събужда, един бивш военен открива, че се намира в меко казано странно и мистериозно положение. Вместо да е в леглото си, където по принцип хората спят, той е във ван на неизвестно място. Изглежда, че е станал жертва на отвличане, но кои биха могли да бъдат неговите похитители? Освен че е в пълно недоумение от случващото се, военният изобщо няма ясни спомени. Защо се е стигнало до тук и най-важното – има ли възможен път за бягство? Той на всяка цена трябва да бъде намерен, защото в противен случай го очаква гибел. Сега военният много бързо ще трябва да приложи уменията, които е научил по време на службата си. Той така или иначе се намира в безизходица, ето защо няма какво да губи. Кой ще излезе краен победител в тази вълнуваща и оспорвана битка? Как би реагирал всеки, ако се озове в положението на военния? Този завладяващ трилър на всяка цена трябва да се гледа.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/anomaliata