Без сълзи за мъртвите

Сценарист: Ли Чжон Бом
Режисьор: Ли Чжон Бом
В ролите: Брайън Тий, Ким Хи Вон, Дженифър Бател, Чан Дон Гун, Ким Мин Хи, Алесандро Куомо, Антъни Дилио, Александър Урайт

 

   Понякога животът е твърде суров към някои хора, които впоследствие страдат до края на живота си. Точно това се случва и с главния герой в екшъна Без сълзи за мъртвите, чието име е Гон. Изоставен от собствената си майка още от малък, той израства в престъпните среди на Америка, където неизбежно се превръща в гангстер. Нещо повече – Гон е един от най-добрите наемeн убийци, които безпогрешно се справят със задълженията си. Репутацията му е повече от отлична, но една случайна грешка ще промени нещата завинаги. От този момент започва бягство, което не е свързано единствено със собственото оцеляване. Преди всичко съвестта на Гон го разяжда непрекъснато и той не може да стои със скръстени ръце.

   Неговият бос е суров и безкрупулен човек и не се колебае да му възложи следващата задача. Тя е ужасяваща – след смъртта на момичето, е време да умре и неговата майка. Само така биха се избегнали всички рискове, свързани с разпознаването на убиеца и лошите последици за организацията. Родителят на убитата млада жена се забърква в опасна финансова конспирация, при която трябва да се изчислят рисковете при сключване на сделки. Тя много добре осъзнава, че подлага всичко на огромен риск, но нима има друг начин да превъзмогне тежката загуба на убитото си дете? Гон, който добре познава чувството от загубата на скъп роднина, решава да направи единственото, което се прави в подобни случаи. Той ще се срещне с майката на невинната жертва и ще разкаже пред нея цялата истина за събитията. Така съвестта му несъмнено ще се успокои, но няма ли да подложи два човешки живота на опасност, от която измъкването изглежда невъзможно?

Жанр: ТрилърГледано: 125

Без сълзи за мъртвите