Добри хора

Режисьор: Хенрик Рубен Генц

                В ролите: Джеймс Франко, Кейт Хъдзън, Дермъд Муртах, Ана Фриъл, Том Уилкинсън, Омар Си, Сам Спрюъл, Даяна Хардкастъл, Ласко Аткинс

 

   Джеймс Франко и Кейт Хъдзън са екранни партньори в култовия криминален трилър Добри хора. Техните герои са щастлива двойка, която има всички основания да очаква с нетърпение светлото семейно бъдеще. В един момент обаче двамата партньори се оказват в затруднено финансово положение, поради разходите за ремонт на жилището на жената в Лондон. Том и Ана Рийд натрупват огромен паричен дълг, който ако не бъде върнат, няма да им донесе нищо добро. Има ли някакъв минимален шанс нещата все пак да се оправят? Той наистина се появява и двамата се вкопчват в него с последни усилия. Парите, които трябва да върнат, се намират на по-долен етаж в същата сграда, в която живеят. Ето защо единственото, което трябва да се направи, е да се вземат.

   Те са били собственост на наемател на жилището, който обаче е убит. Човекът обаче държи в дома си цели 400 000 долара в брой. Като честни и почтени хора семейството решава да използва само толкова пари, колкото са необходими за връщането на дълга. Много скоро обаче двойката е поблазнена от мисълта за по-добър и луксозен живот и започва неусетно да пилее състоянието с лека ръка. Всичко за тях вероятно би било наред, ако парите преди това не са забелязани от друг обект. И той като Рийд има интерес към тях и дори ги е откраднал предварително. Разбирайки къде са се озовали, безмилостният и жесток крадец изобщо няма да се поколебае да очисти семейството. Въпросът сега е дали двамата ще успеят да се измъкнат благополучно от капана, в който сами попадат поради своята алчност? Проблемите за тези добри хора са толкова големи и трудни за решаване, че едва ли някога ще свършат. Ако това стане, вероятно трябва да има отнемане на човешки животи.

 

Жанр: Трилър КриминаленГледано: 154

Добри хора