Джезабел

Премиера в България: 07.11.2014

                Световна премиера: 29.08.2014

                Сценарист: Робърт Бен Гарант

                Режисьор: Кевин Грютерт

                В ролите: Дейвид Андрюс, Лариса Олейник, Ана Де Ла Регуера, Амбър Стивънс, Джоел Картър, Марк Уебър, Сара Снук, Крис Елис

 

    Марк Уебър и Сара Снук са актьорите, на които Грютерт поверява две от главните роли в своята хорър продукция с елементи на трилър Джезабел. Героинята се опитва да сложи отново в ред живота си, след като той е бил разтърсен от дълбока и лична трагедия. Нейният приятел губи живота си след тежък инцидент и сега момичето има нужда от място, където да е спокойно и тихо. Само така е възможно за нея да подреди живота си, макар той никога вече да не бъде същият. За Джезабел идеалното място е нейният бащин дом, ето защо тя се нанася в него. Това, което ще разбере обаче, изобщо няма да е приятно и забавно. Вместо очакваното спокойствие в дома на баща си, Джезабел открива, че къщата е напълно променена.

    В нея тя на първо време намира тайнствен и загадъчен подарък, оставен за Джезабел от покойната майка. Какъв е този подарък и няма ли той да се окаже в основата на поредица от събития, които да поставят момичето на прага на сериозни проблеми и изпитания? Този подарък обаче няма да бъде единствената грижа на момичето, загубило любимия си в тежък инцидент. Наред с него тя открива още нещо, което наистина е плашещо и шокиращо. Оказва се, че в къщата се е настанило да живее мистично и загадъчно същество, което е надарено със свръхестествени способности. Също така чудовището има едно единствено намерение. Поради това, че е свързано с покойната майка, то за нищо на света няма да допусне някой да дойде и да заживее постоянно в изоставения дом. Всеки, който дръзне да направи това, го очаква единствено смъртна присъда. Може ли Джезабел да победи опасния си противник и по този начин да разгадае тайната, която то крие в себе си?

Жанр: Трилър УжасиГледано: 71

Джезабел