Гарвани 3 Спасение | Crows Explode

Режисьор: Тошиаки Тойода

                В ролите: Юя Ягира, Йосиюки Ябе, Масахиро Хигашид, Кенто Нагаяма, Тайти Саотоме, Рио Кацудзи, Таканори Ивата, Кензо, Ели и др.

 

   Култовата азиатска драма ни разказва за живота на група момчета, които се записват в школа по бойни изкуства. Всичко върви отлично и много скоро за тях идва времето да положат последния си изпит. От неговото успешно взимане зависи дали ще се сдобият с титлата „най-добър ученик”. Всъщност тя може да бъде взета от само един, но кой ще бъде той? Дали обаче няма да се случи нещо непредвидено, което да забави за неопределен период от време изпита? Всъщност става точно това и когато нещата започват да излизат от контрол, трябва да се действа бързо и светкавично. Ако не се вземат навреме необходимите мерки, последиците могат да бъдат изключително сериозни. Дали възпитаниците на школата ще имат нужното време и стабилна организация, за да реагират адекватно на предизвикателството?

   Съвсем близо до школата се намира друга с името Куросаки. Тя изглежда, е враждебно настроена към своите конкуренти, защото не се колебае да им обяви война. Когато това става, всеки трябва да забрави за полагането на финалния изпит. Макар че с него със сигурност се защитава мъжката чест и достойнство, сега съдбата предоставя по-добра възможност. Започват масови бойни дуели, в които всеки един от участниците ще трябва да демонстрира наученото по време на обучението. Без съмнение борбата ще е крайно безмилостно и жестока – ще се използват всякакви позволени и непозволени средства. За майсторите на бойни изкуства няма по-важно нещо от това да се докажат, ето защо те ще дадат всичко от себе си. Какво обаче ще се случи и няма ли някои от бойците да плати твърде висока цена? Това е един от най-добрите екшъни за тази година и за нищо на света не бива да се пропуска от почитателите на жанра, които жадуват за силни усещания.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/garvani-3-spasenie