Героичната шесторка | The big hero 6

Премиера в България: 23.01.2015

Световна премиера: 07.11.2014

Сценарист: Дон Хол

Режисьор: Дон Хол

Хиро Хамада е смятан от всички с пълно основание за истинско дете-чудо в областта на роботиката. Въпреки че е сравнително малък, героят притежава забележителни способности и развива технологии. Скоро обаче Хиро ще се окаже в центъра на престъпен заговор, който бързо се разраства и заплашва да унищожи високо развития в технологично отношение град Сан Франсокио. Какво очаква Хиро и дали той ще може да се справи с напрегнатата ситуация, в която най-неочаквано попада? Кои са всъщност конспираторите, които заплашват да унищожат напълно града? Верен на своя стил детето-чудо няма да остави нещата да следват естествения си ход. Вместо това той решава да се заеме с лошите и да осуети навреме престъпните им намерения. Очаква ни едно вълнуващо и незабравимо преживяване, което може да се случи само и единствено в областта на роботиката.

    Роботът Беймакс е най-близкият приятел и спътник на Хиро. Ето защо той решава да му се притече на помощ в разплитането на тази сложна конспиративна загадка. Усилията на двамата обаче са крайно недостатъчни и те се нуждаят от нови попълнения в редиците си. В резултат на това се съюзяват с група все още неопитни и слабо подготвени бойци, но това е единственият им шанс да променят нещата в своя полза. По този начин се сформира Героичната шесторка, която на всяка цена трябва да се противопостави на опитите на конспираторите да разрушат града. Ако Хиро Хамада наистина е дете чудо, то сега е времето да го докаже. Едва ли има по-подходящ момент от този, в който да блеснат неговите истински способности. Заедно със своя отряд от бойци детето чудо се впуска в една неравностойна битка, която обаче на всяка цена трябва да спечели. Дали ще успее и не е ли твърде късно за обрат? Въпреки всичко отборът не трябва да се предава, а да търси начини да се справи с противника. Така спасението на развития в технологично отношение град Сан Франсокио зависи от едно дете и неговите бойци, които обаче не притежават неговите способности.

    Дали Беймакс и Хиро ще бъдат в състояние да се опълчат както подобава на лошите или ще бъдат безславно и бързо разгромени. В света на фантастичните анимации битките между доброто и злото са нещо напълно обичайно. Ето защо и двете враждуващи страни никога не се предават. Сега лошите ще трябва да се изправят срещу един на пръв поглед слаб противник, предвождан от дете. Тях обаче ги очаква неприятна изненада, за която едва ли са подготвени както трябва. Верен на стила си и разчитайки изключително много на познанията си в областта на роботиката, Хиро ще даде на конспираторите един напълно заслужен урок, който те ще помнят дълго време. Очаква ни поредното незабравимо изживяване, каквото са в състояние да предложат единствено и само анимационните филми с елементи на фантастика. Сега, когато детето чудо е предизвикано, никой не може да го спре. Той ще спаси своя град независимо от трудностите, дори ако трябва да плати висока цена.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/geroichnata-shestorka