Господарка на злото

Премиера в България: 30.05.2014

Световна премиера: 30.05.2014

Сценарист: Линда Улвъртън
Режисьор: Робърт Стромбърг

Продуцент: Джени Тод, Мери Ричардс

В ролите: Шарлто Копли, Джуно Темпъл, Лесли Манвил, Сам Райли, Имелда Стантън, Миранда Ричардсън, Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Кенет Кранъм

Световно известната компания Дисни представя на зрителите по целия свят хитовата фантастична поредица Злодеида. Това е филм, разказващ неразказаната история на емблематичната злодейка от Спящата красавица. И докато всички са гледали филма за красавицата или са чели приказката, то колко от тях са добре запознати с истинската история на Злодеида? Ето защо продукцията на Робърт Стромбърг на всяка цена трябва да се гледа – тя ни дава възможност да надникнем в света на Злодеида. Дали злодейката е по рождение лоша и зла жена или всъщност има причини, които са я подтикнали да се преобрази така коренно? Отговорът на този и още много други въпроси ще разберат зрителите, но само след като изгледат филма.

    В Господарка на Злото първоначално Злодеида е изключително красива млада жена и нищо не предполага, че скоро в нея ще настъпи пълна промяна. Тя става жертва на коварно и безмилостно предателство, което завинаги обрича пътя на жената. В резултат на предателството сърцето на Злодеида се превръща в камък и сега единственото, което тя иска, е да си отмъсти. Решена твърдо да въздаде справедливост, жената ще премине през немалко трудности и изпитания. В ролята на господарката на злото влиза неповторимата Анджелина Джоли, която и този път е на висота и прави една от най-забележителните си роли. Така, когато е предадена, господарката започва епична война с краля на човеците. Злодеида не се свени да използва всички позволени и непозволени средства, с които може да си осигури постигането на заветната цел. Кулминационният момент идва, когато е проклета дъщерята на краля – принецеса Аврора. Именно с това проклинане започва серия от събития и последствия, които завинаги ще променят живота на всички герои от филма. Кой ще оцелее в края и дали всички ще дочакат щастливата развръзка – това няма начин да се разбере, докато не се изгледа вдъхновяващата продукция на Дисни. Ето защо ни очаква едно несъмнено вълнуващо и незабравимо изживяване.

    По време на растежа си принцеса Аврора се озовава в центъра на конфликт, в който е принудена да се раздвои силно. От едната страна е Горското кралство, което тя е възпитана да обича и уважава. От другата обаче стоят владенията на нейния баща, които принадлежат по право на принцесата – те са нейно наследство. Постепенно обаче Злодеида осъзнава, че именно Аврора е тази, която държи ключът към помирение между двете кралства. Ето защо изобщо не се колебае да предприеме крайни действия, които ще променят света завинаги. Шарлто Копли и Ед Фанинг са екранни партньори на Анджелина Джоли в хитовата продукция Господарка на злото. Това обаче са само малка част от имената на актьорите, които режисьорът избира за създаването на своята продукция. Какви премеждия очакват основните фигури в конфликта и коя от тях ще бъде краен победител в този епичен сблъсък – това става ясно едва в края на филма, който непрекъснато ще ни държи в напрежение.

 

Жанр: Фантастика Приключенски



Гледано: 320

Господарка на злото