Готвачът

Световна премиера: 09.05.2014

                Сценарист: Джон Фавро

                Режисьор: Джон Фавро

                В ролите: Оливър Плат, Ейми Седарис, Боби Канавал, Джон Легуизамо, Дъстин Хофман, София Вергара, Скарлет Йохансон, Робърт Дауни-мл., Джон Фавро, Гари Шейдлинг

   Джон Февро, когото зрителите познават като създател на продукцията Железният човек, сега режисира и изпълнява главната роля в новия си комедиен филм Готвачът. Дъстин Фофман, Оливър Плат и още редица известни актьори са екранни партньори на Февро, който определено е направил една много сполучлива и качествена комедийна продукция. Талантливият готвач от Маями Карл Каспър така и не успява да отвори мечтания ресторант в Лос Анджелис въпреки всички усилия, които полага. Ето защо накрая той решава да се върне в Маями и да започне да си изкарва прехраната като шофьор на камион, който разнася хранителни продукти.

   Името на камиона е атрактивно и забавно, но не само този фактор влияе върху интересния сюжет на филма. Каспър има още проблеми за решаване – той прави отчаяни опити да се събере с бившата си съпруга, ролята на която се изпълнява от София Вергара. Едновременно с това на всяка цена е важно отново да спечели доверието на своите най-близки хора. Дали ще успее  да се справи с всички тези предизвикателства или все пак нито едно от желанията му няма да се сбъдне? Преди всичко той едва ли се е отказал от намерението си да отвори ресторант – може би накрая ще успее да осъществи заветната си мечта? За да разберат дали това ще се случи, зрителите на всяка цена трябва да изгледат забавната комедия, режисирана от Февро в главната роля.

 

Жанр: КомедияГледано: 133

Готвачът