Х Мен: Дни на отминалото бъдеще | X Men: Days of future past

Премиера в България: 23.05.2014

Сценарист: Джейн Голдман, Матю Вон, Саймън Кинберг
Режисьор: Брайън Сингър
В ролите: Евън Питърс, Никълъс Холт, Бингбинг Фан, Даниел Кудмор, Лукас Тил, Бубу Стюарт, Джош Хелман, Лари Дей, Питър Динклидж, Йън Маккелън, Майкъл Фасбендер, Джеймс Макавой, Дженифър Лорънс, Джейсън Флеминг, Патрик Стюарт, Холи Бери, Ана Пакуин, Шон Ашмор, Елън Пейдж, Хю Джакман

Дни на отминалото бъдеще е последният до момента филм от хитовата поредица Х Мен. Всички онези зрители, които са имали честта и удоволствието да гледат останалите епизоди, по всяка вероятност имат представа за сюжетната линия. Тази в последния филм обещава да бъде не по-малко интригуваща и вълнуваща, ето защо за нищо на света не бива да бъде пропускана. Какви приключения очакват героите и ще имат ли сили те за една последна решителна битка, в която ще стане ясен победителят от вечния сблъсък между доброто и злото?

   В този филм основната група мутанти води война за оцеляване. По-интересното е обаче, че всъщност въпросната война се води през два различни отрязъка от време. В тази серия любимите на всички зрители герои от Х Мен ще обединят задружно усилия с по-младите си версии от миналите епизоди. Става въпрос за героите от филма Х Мен Първа вълна. Целта на сегашното обединение на сили е да се промени едно изключително по важност историческо събитие. Трябва да се проведе вълнуваща и епична по характер битка, от чийто изход до голяма степен зависи съществуването на света.Ето защо абсолютно всички герои трябва да се обединят и да покажат най-доброто, на което са способни. Това е единственият възможен начин да отблъснат силите на врага, които са изключително мощни и опасни. Дали този епизод на Х Мен ще оправдае очакванията ни за зрелищност и ефективни и уникални битки? Без съмнение отговорът на този въпрос е положителен. В света на любимите ни герои битките с опасни и зли противници е нещо напълно обичайно. Ето защо, макар и предстоящата битка да е по-трудна от всички останали, тя едва ли е способна да изненада обединените сили на героите.

   И така, идват дните на отминалото бъдеще, което обаче все още може да бъде спасено. Именно поради тази причина водената на два фронта война е от съществено значение. Как ще се справят обединените герои с предизвикателството да воюват едновременно в миналото и бъдещето и дали това няма да ги затрудни съществено? От героите на Х Мен такова нещо едва ли може да се очаква, но все пак тази битка не е като останалите, които те са водили досега. В продукцията Дни на отминалото бъдеще за пореден път проличава не само майсторски изпипаната сюжетна линия, но и великолепната игра на целия актьорски състав. Това, съчетано с многобройните използвани ефекти, ни дава основание да се надяваме на изключително качествена и стойностна продукция,която зрителите дълго време ще са неспособни да забравят. Когато на сцената излязат обединените сили на героите, без съмнение предстои сблъсък между титани. Всяка една от двете страни ще търси победата, постигането на която обаче едва ли е толкова лесно.

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/h-men-dni-na-otminaloto-badeshte