Химията на живота | Better living through chemistry

Сценарист: Джоф Мур, Дейвид Росаментиер

                Режисьор: Джоф Мур, Дейвид Росаментиер

                В ролите: Оливия Уайлд, Бен Шуарц, Норбърт Лео Бътз, Рей Лиота, Джейн Фонда, Джен Харис, Кен Хауърд, Сам Рокуел, Мишел Монаган, Джуди Денч

   В Химията на живота основното действие на сюжета се фокусира върху живота на провинциален фармацевт. Той е в по-голямата си част скучен и еднообразен, а за капак на всичко хората около него непрекъснато го игнорират. Изключение в това отношение не прави и съпругата му Карла, а също така и останалите хора, които работят в аптеката. Макар че той е собственикът, никой не го уважава достатъчно. Освен това аптеката е закупена от омразния и непоносим тъст на аптекаря, което е още една причина той да се чувства зле. Един ден обаче всичко за него се променя, при това на триста и шейсет градуса. Това става след срещата му с млада и много красива самотна жена.

   Дъг Варни – това е името на аптекаря – ще открие една друга, изключително дива страна на живота. Сам Рокуел е актьорът, който влиза в неговата роля, а тази на Елизабет – младата и красива жена – се изпълнява от Оливия Уайлд. След като започва да употребява наркотици и алкохол, възгледът за живота на аптекаря се променя до неузнаваемост. В тази страхотна комедия с участието на редица известни имена в актьорския състав зрителите имат възможността да проследят пълното преобразяване, което настъпва с човек, водещ предимно живот на застой. Сега, след срещата си с Елизабет обаче, нищо вече няма да бъде както преди. Дори съпругата му Карла по всяка вероятност ще забележи настъпващата в него промяна, но как ще реагира на нея и най-важното – ще разбере ли кой е източникът? Отговорът на този и още много други въпроси ще разберат всички, но само при положение, че изгледат до края култовата комедия. В нея взимат участие още Джейн Фонда и Рей Лиота, които са достатъчно утвърдени актьори.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/himiata-na-zhivota