Хубавата сестра

Сценарист: Жине ЛаМарк

                Режисьор: Жине ЛаМарк

                В ролите: Джон Каръл Линч, Сабрина Лойд, Джеръми Хауърд, Дани Пуди, Рон Ливингстън, Зои Казан, Джейк Джонсън, Франки Шоу, Стерлинг Боман

 

   Одри и Лоръл са имената на две сестри, които са главните героини в Хубавата сестра. Продукцията е всъщност дебютния филм на Ламарк, която се изявява едновременно като сценарист и режисьор. Двете сестри, макар и поразително еднакви на външен вид, по характер са коренно различни и противоположни. Те са близначки, а при много от тях подобни разлики в характера са често срещано явление. Докато Одри е изключително красива, привлекателна и амбициозна млада жена, то Лоръл не може да се възползва от тези си качества. Одри непрекъснато търси предизвикателствата на ежедневието, както и тяхното преодоляване. Лоръл пък предпочита да прекарва повечето време със своя баща и да се надява, че един ден ще има връзка със съседското момче. Какво ще се случи в действителност и няма ли да настъпи промяна в живота и на двете?

   Двете се събират за своя рожден ден, който възнамеряват да празнуват. Точно тогава обаче стават свидетели на трагедия, която несъмнено ще остави траен отпечатък в живота им. От така стеклите се обстоятелства обаче ще се възползва Лоръл, за която най-после съдбата предоставя шанс за изява. Въпрос на воля и сила обаче е срамежливото и стеснително момиче да успее да изиграе добре картите си, които по всяка вероятност са печеливши. И така, две сестри-близначки, които са напълно противоположни по характер, независимо че на външен вид са еднакви. Едната не се страхува от ежедневието и умело използва това, което знае, че притежава. Другата е далече от нивото на сестра си, но животът често поднася изненади и сега тя има редкия и уникален шанс да промени същността си. Дали обаче ще успее и ако наистина го направи, няма ли да плати прекалено висока цена? Това е въпрос, отговорът на който ще се разбере само след края на филма.

Жанр: КомедияГледано: 60

Хубавата сестра