И-номер

Режисьор: Донован Марш

                В ролите: Брендън Оре, Пресли Чуенайгае, Брендън Даниелс, Паланс Дладла, Даниел Хадебе, Израел Макой, Уорън Масемола, Пърси Матсемела, Хлуби Мбоя и др.

 

   За двете ченгета Чили и Шус предстоят много трудни за преодоляване изпитания, които ще променят живота им завинаги. Двамата вече са партньори от цели осем години и през това време са си изградили репутацията на екип, който работи изключително съвестно и ефективно. Рано или късно обаче идва момент, когато нещата може да се пропукат. Става точно това и тогава двете ченгета ще видят и някои лоши страни на своя работодател. Той отказва да им плати обещаната парична награда, въпреки че партньорите са се справили отлично с поредната си задача. Те са заловили изключително опасен и коварен престъпник, при това с голям риск за собствените си животи. Но точно когато очакват поощрение за добре свършената работа и да получат така чаканите пари, шефът им се оказва просто поредният корумпиран измамник.

    И-номер е един от най-добрите екшън трилъри за настоящата 2014-та година. Режисьорът Донован Марш се е погрижил интересът на зрителите да е на високо ниво по време на цялата продукция. Какво ще направят сега двете ченгета, когато са коварно изиграни? Те взимат решение, за което обаче може горчиво да съжаляват впоследствие. Обидени от поведението на своя шеф и разочаровани от системата, в която работят, Чили и Шус се внедряват в опасна престъпна организация. Тя се занимава с такива дейности, от които на човек могат да настръхнат косите. Престъпниците крадат бронирани автомобили, ценни книжа и бижута. Колко време ще мине, преди истинската самоличност на ченгетата да бъде разкрита? Когато това ствава, Шус е взет за заложник. Животът му виси на косъм и той всеки момент може безмилостно да бъде ликвидиран. Чили от своя страна не се слави като особено бърз в действията си и не е в състояние да вземе адекватно решение. Времето обаче изобщо не тече в негова полза..

 

Жанр: Трилър КриминаленГледано: 7

И-номер