Като стана дума за снощи

Световна премиера: 14.02.2014

                Сценарист: Лесли Хедлънд, Тим Казурински, Денис Деклу

                Режисьор: Стив Пинк

                В ролите:Пола Патън, Адам Родригес, Реджина Хол, Джой Брайънт,Кевин Харт, Майкъл Или, Кристофър МакДоналд, Джесика Лу, Брайън Колен, Димитрис Джаксън

   Кевин Харт е един от актьорите, изпълняващи главна роля във филма Като стана дума за снощи. Това е римейк на популярната през 1986-та година продукция със същото заглавие. Сюжетът се върти около двамата добри приятели Дани и Бърни, които са вечните ергени и се отдават на партита и забавления. Всичко обаче се променя, когато една вечер в квартално заведение Дани среща красавицата Деби. Тази среща се оказва повратния момент във филма, който ще има пряко въздействие върху живота на двамата приятели.

   Приятелката на Деби – Джоан – също има трудни моменти. Тя стига до откритието, че е изключително трудно са се намери подходящ партньор за сериозна връзка, както и намирането на истинската любов. Всичко това се случва по времето, когато Бърни и Дани правят отчаяни опити да запазят добрите си приятелски отношения. Тази романтична комедия определено трябва да се гледа, защото е една от най-добрите в жанра за новата 2014 година. Какво ще се случи между Дани и Деби и дали това няма да доведе до разваляне на едно дългогодишно приятелство? Ще намери ли Джоан така търсената от нея истинска любов? Отговорите на тези и още много други въпроси зрителите ще научат само ако изгледат докрай филма. Той обещава да е достатъчно интересен и забавен като повечето комедии.

Жанр: Комедия РомансГледано: 178

Като стана дума за снощи