Китайски пъзел

Сценарист: Седрик Клапиш

                Режисьор: Седрик Клапиш

                В ролите: Кели Райли, Адриан Мартинез, Кевин Бишоп, Сандрин Холт, Сесил Дьо Франс, Одри Тоту, Ромен Дюри, Касандра Стар, Аманда М. Родригез, Тосико Онидзава

 

   Ксавие е мъж на 40 години и баща на две деца. Той е главният герой в невероятната комедия Китайски пъзел, режисирана от Клапиш. Същият написва и сценария на продукцията, която определено е една от най-сполучливите в сферата на комедийния жанр. През какви изпитания ще премине един мъж на зряла възраст, който освен това трябва да поеме и родителски отговорности? Ще му бъде ли лесно да запази целостта на семейството си или пък поради неразбирателства между членовете то ще бъде напълно разбито? Това са само част от въпросите, на които зрителската аудитория със сигурност иска да научи отговорите. Ето защо на всяка цена тя трябва да изгледа филма до самия край, когато ще стане ясна съдбата на Ксавие и двете му деца.

   Когато разбира, че майка им иска да се преместят да живеят в Ню Йорк, първоначално Ксавие е силно шокиран и против. Скоро обаче той осъзнава, че ако иска да запази семейството си, трябва да бъде с тях във всички моменти. Независимо от техния характер, само ако са заедно, те могат да се справят по възможно най-добрия и перспективен начин. Ню Йорк е голям град и не всеки е в състояние да се адаптира към заобикалящата го среда. Ако едно семейство иска да се запази обаче, е необходимо да положи всички усилия в тази насока. Ксавие застава плътно зад семейството си и е готов на тази рязка и драстична промяна в живота си. Дали обаче тя ще му донесе ползите, на които се надява? Или пък ще тласне живота му и този на децата му в неизвестна посока, изходът от която не е ясен? За да се разбере всичко това, има само един възможен начин. Той се състои в гледането на филма до край, а той ще бъде забавен и интересен.

Жанр: КомедияГледано: 4

Китайски пъзел