Когато ангелите пеят | Angels sing

Режисьор: Тим Макканлис
В ролите: Кони Бритън, Крис Кристофърсън, Хари Коник - мл., Чандлър Кантербъри, Уили Нелсън, Лайл Ловет

Всяко дете мечтае всеки ден да е Коледа, за да може да получава подаръци. Майкъл също не прави изключение, но един ден животът му завинаги се променя точно на най-хубавия празник в годината. Тогава нелеп инцидент го кара никога повече да не иска да е Коледа. Кошмарите на Майкъл не са свършили и 30 години по-късно, когато той вече е зрял мъж и има собствено дете. В резултат на страха си той не може да почувства веселата и празнична атмосфера, витаеща навсякъде. Когато обаче и детето му се оказва със същия проблем, Майкъл като истински баща трябва на всяка цена да забрави страховете и болката си. Той получава подарък от непознат мъж, който се нарича Ник.

   Целта на подаръка е възвращънето на празничната радост, която отдавна вече мъжът не може да изпитва. Крис Кристофърсън и Уили Нелсън са сред плеядата звезди, които участват във филма. Освен тях, компания им правят и други световно известни изпълнители в областта на кънтри музиката. Лайл Лавет и Хари Коник младши са част от имената на музикантите, с които е заснета коледната драма на режисьора Тим Маккналис. Дали Майкъл ще успее да помогне на сина си да надвие страха или кошмарите на миналото се завръщат с неумолима сила и последователност? И докато един мъж си припомня детските страхове, едно дете трябва да стане мъж. Само по този начин и двамата ще се измъкнат от лапите на кошмара, който ги преследва. Може ли Коледата отново да бъде най-светлият празник за семейството и има ли път да се върнат радостта и положителните емоции? Баща и син трябва заедно да преодолеят препятствието, което стои пред тях. И докато Майкъл не може да се справи с този проблем от детските си години, сега той не иска кошмарът да продължи толкова дълго и с детето му. Ето защо е твърдо решен да победи страховете си и окончателно да ги забрави. Ще бъде ли това обаче толкова лесно, колкото му се иска? В този филм с коледна тематика едно семейство прави всичко възможно да си върне радостта от празника.

   Когато ангелите пеят, всички трябва да са щастливи. Именно това искат Майкъл и синът му, но за съжаление те са изправени пред тежко изпитание. На тази безкрайна тревога е крайно време да се сложи окончателен завършек, затова двамата правят всичко възможно в тази насока. Никога не е лесно за хората да се изправят очи в очи с най-големите си страхове. Само по този начин обаче е възможно те да се победят, независимо от цената и усилията, които трябва да се положат. Бащата не иска детето му да има същия кошмарен живот като неговия, ето защо този път е решен да не се поддава на страха. С обши усилия двамата се изправят срещу страха, който толкова дълго време не им позволява да са щастливи на Коледа. На най-хубавия празник с подаръци те отново ще намерят пътя, който да им помогне да преодолеят страха от кошмарите.

Още филми: http://onlain-filmi.com/kogato-angelite-peat