Който оцелее, ще разказва | A million ways to die in West

Премиера в България: 06.06.2014

                Световна премиера: 30.05.2014

           

Сценарист: Алек Салкин, Сет Макфарлан, Уелесли Уайлд

                Режисьор: Сет Макфарлан

            В ролите: Евън Джоунс, Уес Стъди, Сара Силверман, Джовани Рибизи, Сет Макфарлан, Нийл Патрик Харис, Лиам Нийсън, Чарлийз Терон, Аманда Сийфрид

   Фермерът Албърт е главният герой в изключително забавната и щура комедия Който оцелее, ще разказва. Неговата приятелка го изоставя, след като той отказва да участва в дуел. Някъде по това време в града пристига неизвестна красавица, в ролята на която се превъплъщава Чарлийз Терон. Тя не само помага на Албърт да си възвърне смелостта – освен това двамата се влюбват един в друг. Докъде обаче ще ги отведе това?

   Когато в града идва и мъжът на красавицата, той го прави с единствената цел да търси отмъщение. Така фермерът скоро попада в ситуация, от която вероятно няма да може лесно да намери изход. И така, кой ще оцелее, за да разказва? Веднъж вече Албърт е избягал от дуел, но дали ще може да го направи отново? Всъщност ще се стигне ли изобщо до дуел между него и разгневения съпруг, който е опасен престъпник? Сет Макфалън влиза в ролята на Албърт и за пореден път прави забележителна поява в киното. В тази комедия изглежда е неизбежно заформянето на дуели, но един трябва на всяка цена да оцелее. Само така ще може да се разказва, но всъщност никой не иска да умре. Ето защо ако иска да е сред разказвачите, Албърт ще трябва доста да се потруди.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/koyto-otselee-shte-razkazva