Крадци на ядки / The nut job

Премиера в България: 24.01.2014

Световна премиера: 17.01.2014

Сценарист: Лорни Камерън, Питър Лепениотис, Даниъл Ву

Режисьор: Питър Лепениотис

Неразделните приятели Сръдльо и Бъди са главните герои в тази култова анимация. Те са съответно катерица и плъх, които замислят най-грандиозния в историята обир на ядки. Целта е да осигурят в големи количества любимото хапване за тях и останалите им приятели в парка. Те попадат на магазин, пълен с любимото лакомство. Сега въпросът е как да постигнат желаните резултати и да оберат успешно ядките. Задачата им е допълнително усложнена, защото освен с изнасянето на ядките те трябва да се справят и с други проблеми. На първо място банда престъпници използва магазина като покритие за своя нелегален бизнес. Освен това там на пост стои кучето пазач Прешъс, което едва ли ще допусне още натрапници на негова територия. Така че за плъха и катерицата настъпват трудни времена, ето защо те трябва да дадат воля на въображението си в пълна степен. Дали ще успеят в това трудно начинание и ще занесат ли много ядки на приятелите си?

    В тази невероятна комедия ще се осъществи най-големият и едновременно с това смешен обир на ядки, който досега човечеството не познава. Всички са гладни и разчитат на Сръдльо да ги зарадва, като им донесе възможно най-много ядки. Нещата обаче излизат скоро от контрол, когато се оказва, че магазинът е ловко пазен от Прешъс и освен това в него постоянно има банда престъпници. Дали това няма да откаже приятелите от грандиозния план и те ще си тръгнат с празни ръце? Или все пак всичко ще завърши благополучно в тяхна полза и те ще имат толкова ядки, колкото никой друг не е имал досега? Анимационният филм Крадци на ядки разказва за невероятните приключения на плъха и катерицата, които са всъщност безобидни гризачи. Те не искат нищо друго освен да имат на разположение много ядки, които могат да ядат по всяко време на деня. За целта те са готови на всичко, включително и на дръзкото решение да оберат пълен с ядки магазин. Водени от желанието и апетита си, двамата няма да се спрат пред нищо, за да осъществят докрай своите намерения. През какви изпитания ще преминат и дали ще успеят в това начинание?

   Катерицата и плъхът са невероятна комбина, която е на път да направи сензация в историята, като открадне рекордно количество от любимите ядки. Така не само ще зарадват своите приятели и роднини в парка, но ще отделят достатъчно храна и за себе си. Когато обаче се натъкват на кучето пазач и на ползващата за прикритие магазина банда, двамата са почти притиснати до стената. Ето защо единственото, което им остава, е да дадат воля на въображението си и да разчитат, че късметът им ще се усмихне. Накрая все пак те ще ликуват радостно, но каква е цената, която трябва да платят? Струва ли си започването на такова начинание? Придружено с много забавление и смешни ситуации, за такова приключение мечтае всеки. Катерицата и плъхът не правят изключение и поднасят на зрителите едно неповторимо изживяване. В него са замесени не само двамата приятели, но и кучето пазач на магазина и опасната банда. Ще се сдобие ли групата с така желаните и вкусни ядки и каква цена ще бъде платена за забъркването в това приключение? На тези въпроси ни отговарят Бъди и Сръдльо по един убедителен начин.

               

 

 

 Още филми: http://onlain-filmi.com/kradtsi-na-adki