Кредитна карта

Режисьор: Джулиян Гилбей

                В ролите: Ед Спилърс, Уийл Поултер, Алфи Ален, Себастиан Де Соуса, Емма Ригби, Томас Кретчман, Грам МакТавиш, Мем Ферда, Майкъл Биспинг, Тери Стоун, Мериса Джоу, Ашли Чин, Адам Фогерти, Дейвид Фокси, Кети Магоуан

 

   Екшън комедиите винаги са се характеризирали едновременно с развлекателен и драматичен и напрегнат сюжет. Кредитна карта на на режисьора Джулиан Гилбей не прави изключение от това правило и със сигурност е сполучливо попадение в този жанр. Сюжетът проследява ежедневието на група млади хора, които обаче не залягат упорито над уроците и не работят законно като всички останали. Те също са намерили начин да си изкарват прехраната, но той е свързан с кражби и потенциални проблеми със закона. Всъщност младежите всеки ден източват кредитни карти и по този начин изпразват сметките на много хора. Доколко са добри в бранша си проличава от поредния им успешен удар. Проникнали в една от най-големите компании за кредитни карти в света, те влизат в историята на престъпниците.

   Докога обаче ще траят техните 15 минути слава? Почти винаги след такъв успешен удар се задават сериозни неприятности на хоризонта и те изобщо не закъсняват. Една от жертвите с източена кредитна карта се оказва безкрупулен гангстер, който на всяка цена иска да си възвърне загубеното. Ето защо той пуска в ход всичките си умения и само след кратък период от време успява да открие престъпниците. Сега, когато вече са притиснати напълно до стената и нямат пътища за отстъпление, младежите ще трябва да приемат неговите условия. Той ги насилва да работят за него и им поставя задачата да се сдобият с пет милиона долара. По този начин ще има компенсация за нанесените му финансови щети. Дали престъпниците ще се справят успешно с тази задача, която определено е най-важната и решаваща в живота? Предстои ни да разберем отговорите на този и още много други въпроси, но за целта първо трябва да изгледаме филма до самия край.

 

Жанр: Комедия ТрилърГледано: 34

Кредитна карта