Леговището | The den

Сценарист: Закари Донохю, Лорън Томпсън

                Режисьор: Закари Донохю

                В ролите: Адам Шапиро, Бил Обестър-мл., Катя Певец, Лили Холиман, Мелани Папалиа, Мат Риди, Дейвид Шлачтенхауфен, Рон Ботита, Антъни Дженингс, Кимбърли Ейбълс Джиндра

   В този филм сюжетът се докосва до възможно най-тъмните и потайни места на виртуалното пространство, които крият редица опасности. Закари Донакю е режисьор на този култов трилър с много елементи на ужаси, озаглавен Леговището. В него се разказва за определена група от хора, които най-редовно посещават сайт в Интернет. Във въпросния сайт се провеждат видео разговори, които обаче скоро ще се превърнат в нещо ужасяващо. Героинята Елизабет Бентън получава задача да наблюдава хората, докато провеждат разговорите в сайта. По време на изпълнение на служебните си задължения жената става свидетел на ужасяваща гледка. Буквално пред камерата и очите на Бентън едно момиче е убито по жесток и ужасяващ начин. Това е престъпление, което няма как да остане ненаказано. Поне така си мисли Бентън, когато полицията е информирана са случая.

  Според органите на реда обаче не става въпрос за нищо друго, а за заснет видео клип с фалшиво съдържание. Неговата цел, според полицията, е просто да изплаши потребителите в мрежата. Дали Елизабет е на същото мнение? Не, и точно поради тази причина тя решава да започне свое собствено разследване. Докъде ще я отведе то и няма ли това да се окаже едно от най-опасните неща, които е правила в своя живот? Нещата много скоро се усложняват до такава степен, че оцеляването на Бентън и нейните приятели е поставено на карта. Те са въвлечени в смъртоносна игра на преследвачи и преследвани, в която обаче крайният победител ще е само един. Кой ще бъде той и дали Бентън няма да загуби живота си? Никой не знае на сто процента какво се случва в Интернет и по-конкретно – в сайта Леговището. Когато една жена дръзва да разплете убийство, тя ще разбере, че се е сблъскала с изключително силен и могъщ противник.

Още филми: http://onlain-filmi.com/legovishteto