Лимузината

Световна премиера: 04.06.2014

                Сценарист: Джо Карнахан

                Режисьор: Джо Карнахан

                В ролите: Джесика Алба, Дейвид Хаселхоф, Матю Уилиг, Ед Хелмс, Касандра Стар, Рей Лиота, Джеймс Бадж Дейл, Минди Робинсън, Бруклин Декър, Патрик Уилсън, Крис Пайн

 

  Патрик Уилсън –един изключително добре познат актьор – изпълнява главната роля в екшън комедията Лимузината. Тя е още с участието на Джесика Алба, Рей Лиота и Крис Пайн, като всеки един от тези трима актьори е оставил трайна следа в света на киното. Героят на Уилсън работи като професионален шофьор на луксозна лимузина, който обаче има един сериозен проблем. Той се състои в погасяването на голям паричен дълг, който дължи от известно време. Ето защо за него е повече от важно да намери начин, който да свали тежкия и непосилен товар от гърба му. Такава възможност наистина се открива и шофьорът веднага се вкопчва в нея. Той обаче не знае, че приемайки поставената му задача, ще си навлече трайни и сериозни проблеми, които може да погубят живота му.

  Мистериозният му клиент е богат милиардер, който има меко казано странни и загадъчни вкусове. Те по всички линии се отклоняват от нормалното. Независимо от това именно богаташът е този, който може да му помогне във връщането на голямата сума пари. За целта е необходимо просто шофьорът да изпълни една задача, която той му поставя. Първоначално всичко се развива добре и героят на Уилсън вече се вижда като човек, свободен от една огромна отговорност. Нощта обаче тепърва започва и колкото повече напредва, толкова по-трудни стават изпитанията. Шофьорът с пълно основание започва да се чуди дали не вози на задната седалка последния клиент в живота си. През какви трудности ще премине и няма ли те да се окажат непосилни за преодоляване? Когато човек дължи толкова много пари, той е готов да премине през ада, за да ги върне. Именно това се случва с шофьора в момента, когато качва в лимузината мистериозния и много богат милиардер.

Жанр: Комедия ТрилърГледано: 41

Лимузината