Лоша провинция | Bad country

Световна премиера: 18.03.2014

                Сценарист: Джони Гиршбейн, Том Абернати

                Режисьор: Крис Бринкер

                В ролите: Нийл Макдона, Фред Уилард, Крис Маркет, Бил Дюк, Кевин Чапман, Том Беринджър, Мат Дилън, Уилем Дефо, Ейми Смарт

 

   Бъд Картър е полицейски детектив, който най-накрая успява да доведе дълго разследване до успешен край. То е свързано с издирвания в няколко щата наемен убиец Джеси Уейланд, който е заловен от полицията. Пред престъпника се очертават две възможности и той трябва да направи своя избор. Едната е да стане полицейски информатор и да започне да помага на органите на реда в залавянето на хора, които са му добре познати. Другата не изглежда толкова обещаваща – като наемен убиец Джеси може да бъде съден и изпратен в затвора до живот. Ето защо той не се колебае да приеме предложението на детектива, който впоследствие ще се окаже негов сигурен и надежден съюзник в борбата срещу престъпниците в подземния свят.

   Сега полицията се е прицелила към Лутин Адамс – той оглавява един от най-опасните престъпни синдикати в страната. Когато обаче една от тайните операции на Джеси претърпява провал, хората на Адамс разбират кой стои зад опита за заговор. В резултат на това семейството на Уейланд е безмилостно екзекутирано и така един бивш вече престъпник остава съкрушен и без най-близките си и обичани хора. Това става основната причина Джеси да се разгневи и на всяка цена да потърси отмъщение. Заедно с детектив Картър двамата тръгват по петите на хората, дръзнали да убият членовете на семейството на Джеси. Какво ще се случи накрая и кой ще е краен победител в този сблъсък, в който всяка една от двете страни прави това, което мисли, че е правилно? Том Беринджър и Уилям Дефо са двама от актьорите, които изпъкват особено ярко в състава, повикан от Бринкер за създаването на тази страхотна криминална продукция. Тя обещава да е много нaпрегната и динамична и да ни демонстрира всички страни на наемен убиец, решил да стане информатор.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/losha-provintsia