Лошо поведение | Behaving badly

Режисьор: Тим Гарик

                Сценарист: Тим Гарик, Скот Ръсел

                В ролите: Хайзър Греам, Ашли Рикардс, Минди Робинсън, Хедър Греъм, Патрик Уорбъртън, Кари Елуис, Мери-Луис Паркър, Селена Гомез, Нат Улф, Елизабет Шу, Джейсън Лий, Дилан МакДермат, Гари Бъзи

 

   Нина Пенингтън и Рик Стивънс са двамата главни герои в невероятната комедия на Тим Гарик Лошо поведение. Тя разказва за живота на младия Рик, който е едва на 18 години. Независимо от това той вече е лудо влюбен в Нина и е готов на абсолютно всичко, за да спечели нейното сърце. Това определено няма да му бъде лесно, защото съдбата е подготвила множество трудни за преодоляване препятствия. На младия мъж му предстои борба с майката на най-добрия му приятел, със сина на изпечен гангстер, както и със свещени, пазещ дълбока тайна. Това обаче изобщо не са единствените врагове на момчето, които той трябва да победи по пътя към сърцето на Нина.

   Сред тях има и побъркан управител на стриптийз бар, който допълнително усложнява задачата на Рик. От всичките тези хора нито един обаче не дава най-важния и ценен съвет – че любовта изобщо не е лека и за спечелване на едно женско сърце се изисква много търпение и упоритост. Как ще завърши всичко за двамата млади – с щастлив или тъжен край? Възможно ли е справянето с толкова много и различни характери, всеки един от които има някаква причина да е на пътя на Рик? Невероятната комедия Лошо поведение е сред най-добрите за настоящата година, ето защо за нищо на света не бива да се пропуска от зрителската аудитория. Хайзър Греъм, Минди Робинсън, Нат Улф и Елизабет Шу са само част от актьорите, взимащи участие в продукцията. Благодарение на звездния актьорски състав, Гарик, който участва и в написването на сценария, успява да създаде един изключителен филм. Селена Гомез също участва в този филм, а тя като всички останали е много добре позната на зрителите по света.

 Още филми: http://onlain-filmi.com/losho-povedenie