Малко време

Световна премиера: 18.04.2014

Сценарист: Джоел Сърнау

Режисьор: Джоел Сърнау

В ролите: Амаури Ноласко, Бриджит Мойнахан, Кристофър Мелони, Ксандър Берклей, Андрю Джеймс Алън

Драматичната продукция на режисьора и сценарист Джоел Сънрау ни отвежда в света на едно обикновено семейство от Града на ангелите Лос Анджелис. Бащата е обикновен човек, който има малък бизнес. Той се занимава с продажби на използвани коли, но постепенно започва да отчита спадове в продажбите си. Тъй като няма много възможности пред себе си за разширение на бизнеса, бащата трябва да се задоволи и с това, което изкарва. Без съмнение за него и семейството му настъпват трудни моменти, които обаче на всяка цена трябва да се преодолеят. Освен спада на печалбите от продажби на колите, ммъжът има и син, който вече е на възраст за влизане в колеж. Въпреки всички трудности бащата е на мнение, че детето му трябва да получи добро и качествено образование.

   С течение на времето бащата и останалите членове от семейството му разбират, че постигането на тази цел може да се окаже много по-трудно от очакваното? Дали бизнесът на продавачът на използвани коли ще се стабилизира или дори още по-лошо – ще фалира напълно? Защо той толкова настоява синът му да влезе и да се учи в колеж, когато и без това финансовото състояние на семейството е твърде деликатно? Преди всичко като всеки родител, бащата иска най-доброто за детето си. Ето защо независимо от трудностите и недостигът на пари, той е твърдо решен да не лиши сина си от образование в колеж. Как гледа момчето на цялата тази работа? Подкрепя ли баща си или се обявява твърдо против неговите намерения? Няма как да разберем тези неща, преди да изгледаме вълнуващата драматична история на едно обикновено семейство от американския град Лос Анджелис. Въпреки настъпилата в бизнеса криза, един баща е решен твърдо да не лишава сина си от образование, което може би ще му помогне да си намери добре платена работа. Дали обаче ще успее да осъществи намеренията си докрай или поради прекаления спад на продажби ще бъде принуден да преустанови бизнеса за неопределено време.

   Как би постъпил родител в положението на бащата? Без съмнение много от бащите няма да настояват така упорито детето им да учи в колеж при положение, че месечните финанси не са в особено добро състояние. За продавачът на използвани коли обаче няма нищо по-важно от образованието на сина му, защото без такова младият човек едва ли ще успее да се реализира. По всичко изглежда, че той няма да може да наследи бизнеса на баща си. Причината не е в неговите способности, а във все по-близкия фалит. Как ще се справи семейството с тази ситуация и дали все пак бизнесът отново няма да потръгне? Кое е по-доброто и разумно решение – да се дадат малкото останали пари за колеж или да се изчака по-подходящ момент, който обаче може и да не дойде изобщо? Всичко това ще научат зрителите веднага щом изгледат вълнуващата драма на Сърнау Малко време.

 

 

               

 

Жанр: ДрамаГледано: 50

Малко време